melisa_ivanova Kızlar Merhabalar ben 38+2 haftalık hamileyim ama bebeğin gelmeye hiç niyeti yok gibi, Doktorum 40 haftaya kadar bekleyelim dedi olmazsa sezeryana gireceğim sizce genel anastezinin bebeğe bir zararı var mı epüdüralden korktuğum için genel istedim
2cocuk2kopek melisa_ivanova ben genelle doğurdum merak etme canım çok az dozda operasyon bitimine yetecek kadar veriyorlar zaten hiç bir sorun olmuyor
Hayelllerhayatttlar melisa_ivanova bende genel ile oldum bşr hafta sonra yeniden genel işe olmayı istiyorum Allahın izni ile ilkinde bişey olmadı bunda da olmaz inşaAllah
AnayimBenAna_ melisa_ivanova dün epidural+spinal kombine sezaryen oldum harika geçti neden korkuyorsunuz
DENIZ_55 melisa_ivanova ben gecen sene spinal oldum çok güzel geçti 2 hafta sonda tekrar dogumum var bundada spinal istiyorum neden korkuyorsun ki
staRmama AnayimBenAna_ epidural + spinal nasıl oluyor kuzum? Ben sadece spinal oldum da merak ettim benimki zor geçti 🥲
Mrzbrvdr AnayimBenAna_ bence de , 5 gün önce doğum yaptım spinal oldum harika geçti yani birdaha nasip olursa yine tercih ederim 🤗
Aysenur_0046 AnayimBenAna_ DENIZ_55 ben ilk kızımda belden oldum ama korktuğum için galiba ya sakinleştirici verdiler yada az az uyuttular bilmiyorum hiç hatırlamıyorum ama odama uyanık çıktım bunda da çok korkuyorum ya hissedersem diye ya keserlerken hissedersem vs diye
Meyracukurmaraz Bende spinal oldum ilk doğumumda bundada spinal istiyorum genel anestezide çıkınca direk şiddetli ağrı hissediyosun ama spinalde uyuşuk olduğun için direk ağrı olmuyo uyuşukluğun geçince ağrı oluyo o zamana da ağrı kesici vermiş oluyolar hatta bebek çıkınca sakinleştirici vericez dediler ben onu da kabul etmedim tamamen kendimde olmak bana iyi gelmişti ki hemşireyim defalarca sezeryan ameliyatına katıldım neler olduğunun çok farkındaydım
Birbenbirbebek Meyracukurmaraz yaaa bir şey soracağım safra ameliyatı ile benzer mi yapılış aşaması değil tabii anesteziyi alma uyuma uyanma uyanınca o agrı vs 🥹😂
rosatue staRmama Ben de kombine anestezi ile doğum yaptım. Epidurali doğum sonrasında da çıkarmayarak oradan doz vermeye devam ediyorlar. Böylece ağrıyı da uzun süre hissetmemiş oluyorsunuz ama şu an başka bir şehirde başka bir doktor ile doğum yapacağım. Dedi ki anestezi dozu çok yükseliyor, epidural eklemeyelim. Buna ihtiyacın olmayacak. Ben de kendisine güvendim sadece spinal olacak 2. Doğumum.
AnayimBenAna_ staRmama kombine sezaryen dedi anestezi doktorum çok rahat geçti canım ağrı acı hissetmedim
esozturk1 @Hayelllerhayatttlar nasıldı genel anesteziyle doğum tecrübelerinden bahseder misiniz bende korkuyorum açıkçası sezeryandwn genel olarak
Hayelllerhayatttlar esozturk1 bir uyudum bi uyandım bebişim yanımda tabi benden önce odaya çıkarmışlardı lafın gelişi öyle dedim asla ağrım yoktu ya verilen ilaçlardan yada acı eşiğimin yüksek oluşunda sütüm geldi hemen şükür bebeğimi emzirebildim ilk ayaklanmam kolaydı kendime gelmem filan çok kolaydı kahveye filan ihtiyaç duymadım inşaAllah bu sefer hepsi böyle kolay ve sorunsuz olur merak ettiğiniz başka bişey varsa seve seve cevaplarım
Asya_kardes1 Genel anesteziyle oldu ilk doğumun ikinciye hamileyim yine aynı yapacağım gayet güzel geçti hiçbir sıkıntı olmadı bebeğimide benden önce odaya çıkardılar 🌸
esozturk1 @Hayelllerhayatttlar ya benim ilk doğumum olacağı için genel olarak çok korkuyorum genel anesteziyle ilgili de korkuttular yine ağrın çok oluyor bebeğine geç kavuşuyorsun falan dediğinize göre böyle birşey yok 🌸
Hayelllerhayatttlar esozturk1 valla hiç öyle bişey yasamadım gözlerimi açtığımda sedye ile beni odaya götürüyorlar dı ilk sorum bebeğim nerde oldu merak etme onuda babasına götürdük dediler agrı filan hiç yoktu zaten bir sürü serum ağrı kesici filan yapıyorlar ağrı çekmene müsade bile etmiyorlar
Elay123 melisa_ivanova ben bir genel bi spinal oldum genelde ki aciyi hala unutamiyorum ama herkes bir degildir dedikleri gibi spinalde sirt agrisi kaldi ama cok usutursem veya yorulursam zamanla oda geciyor ama belden uyusmada sifir agriydi kusma basdonmeside olmadi