Dercan Merhaba arkadaşlar.yaklaşık 6 haftalık gebeyim ilk günlerde sasece kahverngi lekenmem waedı onun için progestan kullanıyorum iki haftadır.bugün yine akıntım war ilk önce açık pembe renkteydi şimdi kahwerengi ama leke şeklinde değil hani adet bitmek üzereyken olur ya işte öyle.pazartesi doktora gidicektim ama napim bilemedim pazartesini beklesem mi yoksa normal mi başından geçen war mı??
Sulee123 Dercan ilk başlarda o şekilde kahverengi telve vs gibi oluyor sonra pembe ve kırmızı dönüyor acile gidin beklemek yerine düşük ilk ve en sık belirtisi kanama oluyor
Azer Dercan rengin iyisi kötüsü yok canım leke olmayacak diyor doktorlar Bndede olmuştu hatta kan gelmişti sonrA kahverengi akıntı ilaç dozu artırıyorlar progestanı bide iğneye başlıyor hemen doktor bekleme Bn hiç bir dk beklemedim
Dercan Azer geçmiş olsun gittim bende banada iğne werdiker çok şükür bi sıkıntı yok herkese teşekkür ederim
FatmaAtess Ben geçen hafta bildiğin kanamam oldu kırmızı nasıl doktora gittiğimi bilemedim çok şükür iyiydi bebeğim ama iğne yapıldı bi tane progesteron günde 3 e çıkardı allahın bi şükür 1 haftadır iyim git ihmal etme canım sonra çok üzülürsün emin ol ama iş işten geçmiş olur
Dercan Teşekkürler herkese benim eşimin kuzeni ebe oda ilgileniyo sağolsun o demiştiki kahwerengi olursa korkma olabiliyo diye.özele gidiyorum zaten ama daha tam içime sinen bi doktora gitmemiştim ebe dediğim arkadaşın tawsiyesi üzerine yeniyüzyıl üni. gop hast. sine gidicektim hatta randewu alıcaktım bugün.inşallah bişey olmaz eşim işte şimdi ya gece o hastahaneyi arayıp nöbetçi warmı diye kontrol edicem yoksa sabaha artık.çünkü bazı doktorlar hemen düşük deyip alıyolarmış yakınlarda warda ordaki doktorlar pek iyi değilmiş