kalocwom Asi_07 Bende 240 ml olanı tercih ettim. Henüz kargoda hafta içi elime ulaşır sanırım. Siz ilk temizliğini nasıl yaptınız ve geldiğinde deneme vs yaptınız mı? Göğüsleri uyarmak doğumu tetikliyor diyorlar ama çalışırlığından nasıl emin olacağız bilemiyorum
Ozgekiz Fdmmm mamajoo aldım, çiftli ama tekli alsam da olurmuş 😊 ben severek kullandım, çok haz verici bir şey sütün aktığını görmek 😄 ama üç ay kadar kullandım, sonra sütüm kesildi 🥹
Asi_07 kalocwom parçalarını kaynattım 5 dk felan doğumdan bir gün önce denedim zaten calıştırınca biliyorsun çekip çekmediğini vakkumlu olduğu için yani memeye takmadan da bilirsin doğumunuza daha varsa takarak denemeyin rahmi uyarır erken doğum riski olur
Efendininannesi Fdmmm lansinoh elektirikli ve manuel olanları inceledim ikisindede çok fazla memnuniyet var manuel yorumlarında elektirikliye göre çok daha pratik priz başında beklemeye gerek olmadığı çokta 5 dk’da 120 ml süt sağdım diyen var fiyat olarak daha uygun sanırım ilk önce onu alıp deneyimlicem baktım olmuyo elektirikli alırım