Selam kızlar sonunda banada buraya hikayemi yazmak nasip oldu, 38+3’te kızıma kavuştum🙏🏽 Planlıydı kendi isteğim spinal anesteziyle sezaryen doğumdu. Sabah 11:00’da yatışım yapıldı. Damar yolu açıldı nst bağlandı. 13:25’de ameliyathaneye alındım ve 13:31’de kızıma kavuştum şükürler olsun🙏🏽 Spinal iğnesi asla ve asla acıtmadı hissetmedim bile. İğne vurulduktan sonra uzandım sanki ayaklarımı hissediyor gibiydim doktoruma hocam başlamayın galiba hissediyorum dedim, o da merak etme sana söylemeden zaten başlamam dedi meğerse o an çoktan başlamış bile🙈 Yaklaşık 5dk sonra kızıma kavuştum hiçbirşey hissetmedim bebeğimin işlemleri yapılırken benimde dikişlerim yapıldı ve birlikte aynı anda odamıza çıktık🥹 Sanırım 14:15 gibi ameliyathaneden çıktık. Kanama kontrolü için doktorum ameliyathanede karnıma bastırdı tabiki uyuşuk olduğum için hissetmedim, odada hemşirede baktı tekrar ama uyuşuk olduğum için ikisinide hissetmedim korkulu bişey değilmiş yani🙈 ve akşam 21:00’da ilk yürüyüş için hemşireler geldiler. Ağrı kesici verdikleri için çok fazla zorlanmadım ayağa kalktığımda tam nefes alınca sızlıyordu bende yarım yarım alarak 7-8 adım olsa da yürümeye çalıştım bol bol kuru dut komposto su vs tükettim ve ilk geceden gazımı çıkardım. Baş ve bel ağrım olmadı. 2. Gününde kendim wcye gidebiliyordum, doktorumun önerisiyle sıcak duş aldım daha iyi hissettim kendimi. İlk günden sütümde geldi bu arada. Sezaryen doğum hiç anlatıldığı gibi zor ağrılı değilmiş en azından benim için bu böyle oldu ilk günden beri kendimi hep pozitifliğe hazırlamıştım çünkü🥰 Şuan meleğim 1 haftalık oldu bile şükürler olsun🧿🙏🏽 Sorularınız varsa cevaplayabilirim🌸