Prensesimiz Belimin sol tarafına sürekli ağrı giriyor yatamıyorum sizce neden olabilir ? Nişan birşey gelmedi . Uzanamıyorum bile. Tecrübeli olanlar fikir verebilirler mi ?
Gulcag Prensesimiz kuzum normal ağrılar varsa bir parol iç sıcak duşa gir olmadı masaj yaptır çok yorma kendini 😔
ElifAbr Prensesimiz ayni haftayız birebir. Çok çişe çıkıyorm 10dkda 1 nerdeyse çok yoruldum. Bebek aşağı çok baskı yapıyor bu gece umarım belirtidir. Kuyruk sokumum batıyor yattığım yerden kalkarken. Bilmiyorum 🤷🏻♀️
Prensesimiz ElifAbr bende lavaboya çıkıyorum. Ağrı’dan mıdır Nedir midem de bulanıyor sanki. Başla hiçbir belirti yok
Prensesimiz Gulcag hamile yastığı kullanıyorum dört ay oluyor kullanıyorum. Ondan olmasa uyuyamıyorum ki canım . Ama. Şimdi otururken uzanırken Ağrı giriyor. Kimseye de söylemek istemiyorum başlanır belirti olmadığı için kimse paniklesin istemiyorum
Gulcag Prensesimiz hemen panikleme ama çok dayanamıyorsan bir git acile istersen. Biraz masaj yaptır bakalım bende de oluyor ara ara ishal kusma falan var mı?
Gulcag Prensesimiz o zaman normal panikleme kuzum dediğim gibi aklıma gelenleri yazdım sıcak duş masaj olmadı bir parol iç geçen gün ben öyle geçirdim oturamıyordum eşimle annem masaj yaptı devamlı öyle geçti en son dayanamadım parol içtim🤷🏼♀️
Prensesimiz Gulcag teşekkür ederim canım Alllah seni de bi sancıda kurtarsın. Eşim uyuyor evde de başka kimse yok
Gulcag Prensesimiz kuzum benim o zaman sen hemen bir parol iç sancın olsa da durdurmaz zaten ağrın kesilsin bari aklım kalmasın sende 😇 rica ederim her zaman biliyorsun 🤗