bulutunannesi33 Kızlar sabahdan berınıc drt kere tvalete ckdım krnm cok agrıyo mıdem bulanıyo bebek herzamankınden ck ck sert hareket edıyo hreket ettıkce kasklarm belıme vuruyo agrı
busralivaa bulutunannesi33 ishal kac haftalik olursa olsun ciddiye alincak bi konu acile gidip serum taktirabilirsin en azindan cok su kaybediyosun
Hanifeak bulutunannesi33 bende dün akşam aynı sorunlarla karşılaştım bir anda ishal mide bulantısı uzandım ateş bastı kalktım midem bulanıyor korktum birşey olucak sandım gittim acile serum taktılar rahatladım 🤲🏻
kbraknt @bulutunannesi dün gece benimde öyle oldu bikac saat sürdü ve baş donmeside oluyodu çok şükür bugün iyiyim 21 haftaligim neden olduğunu bilemedim birşey dokundu sanırım diye düşündüm
Zeyneb35 kbraknt bunyeden bünyeye değişen bir şey cnm bazıları kabız oluyor hamilelik boyunca bazıları da ishal korkma bende ishalim kac gündür annemde tüm gebeliklerini öyle geçirmiş
bulutunannesi33 34+2 ucuncu bebıs bu ama ben hc sancı falan ckmedm bılmıyrm oyuzden nasl oluyo bıtek kaslmayı bılıyrm sezertn olcam bıde krnm ck agrıyo ya
Ayayd Zeyneb35 mrb hamileliğimi öğrendiğim günden beri ishalim😂 doktor araştırılması lazım dedi üstünde durmadım hormonlardır falan diye çünkü normalde böyle bir problemim yoktu sizin de mi öyle :)
bulutunannesi33 Omrumun her anındankabz olan bı ınsanö ıshalden ck korkarım ılk benegmde ıshal olmadm bulantı olmsdum bes gn hastanede yedıkar kankı ıshal olmusum 😩😩
araskubra haftani yazmamissin canim dun bende oldu aynisi korktumbiraz ama esimdede oldu disardan yemek yemistik ondan kesin dedim ikimizdedw olunca ama bebisim icimde tepindi resmen cok sukur simdi iyiyim bide birseyden tiksindim dun oda olabilir sen ne yedin onlarada bak canim
kbraknt @Zeyneb35 gecen ayda kabızlığım vardı canım bikac saatten fazla sürmeyince çok tedirgin olmadım zaten
Zeyneb35 Ayayd aynen öyle benimde öyle ama öyle diyeceksin dakika başı tuvaletteyim yok yani bi sabah bi akksam ama ishalim yani 😁
Zeyneb35 Ayayd ama sen zayifmissin canım bisey olmaz bak zayıf olduğun halde benim kiloma gelmişsin 😁😁😁