Mrvsvn
Kendi doktorumu bıraktım akrabalar önerdi diye gittim ama bin pişman oldum muayene ücreti 2700 tl doğum ücreti 40 bin tl dediği hastanede başka doktor doğur tursa 2o bin. Protein kaçağı içşn dün gittiğimde nst de hiç bi sayı artış düşüş göstermedi bebeğin kalp atışları kötü dedi yatış yapcaksın dedi günlüğü 10 bin tl dedi teşekkür edip çıktım acilde nst de bebeğin kalp atışları çok şükür güzeldi. Bende şimdi kendime iyi bı doktor arıyorum saygı da yada başka hastanede çünkü para için yalandan kumpas yapmalarından yoruldum. 4 kere gittim ilk gittiğimde 1 saatten fazla sürdü muayene çok iyi ilgilendi dedim sonrasında en ufak bişey de saygıda şunu yaptırın saygıda bunu yaptırın yatış yapın falan. Buz kestim paranız çoksa mutlaka bu doktora gidin derim ultrason cihazı gayet iyi renkli gösteriyor ekranda size siyah beyaz veriyor resmini kibar konuşur. Ben bebeğimin cinsiyetini 7 ay boyunca takıpli olduğum başka doktorda öğrendim. Nurdan hoca cinsiyetten bahsetmez bebeğin kilosunı size sorar en son kaç demiştim diye boy ölçüsünü sorarsanıx söyler yoksa söylemez. Maddi durumunuz iyiyse kesinlikle gidin derim