Kızlar bugün Etlik Lokman Hekim hastanesine İrade hocadan randevum vardı. Bilkent şehir hastanesi kötü tecrübe den sonra sizlerinde önerisiyle İrade hocaya gittim. Öneren arkadaşların dediği gibi çok güler yüzlü ilgili muhteşem bir doktor. Bu platformun ismini vermeden hamile annelerin formundaki arkadaşların önerisiyle geldim size gelen herkes memnun dedim. O kadar mutlu oldu ki hemen happy Mom uygulaması mı dedi demek ki kendisinin de haberi var tüm yazdıklarınızdan. Ve kucak dolusu bol bol kocaman kalplerle ❤️❤️❤️❤️ öpücüklerimi gönderiyorum herkese mutlaka söyle olur mu dedi. Ve çok çok selam söyledi.
Kızlar Ankaradaysanız mutlaka kendisine gidin. İnşallah haftaya bugün doğumum olacak ve sonunda miniğimi kucağıma alacağım. ❤️❤️🥰Çok mutluyum anlatamam size keşke direkt İrade hocaya gelseymişim. Riskli gebe olduğum için çok yorucu süreçler geçirdim işimdi inşallah Rabbim mükafatını verecek. 🤲İyi ki önermişsiniz arkadaşlar şimdi de ben diğer arkadaşlara öneriyorum. Aklınıza takılan soru olursa sorabilirsiniz. 🥰