Dileminiz Kızlar ya 30 haftalık gebeyim sucuk sosis yasak biliyorsunuz ama canım kumru çekiyor sürekli yememek için 7 ay bekledim ama artık gözümün önüne geliyor kumruda da full sosis salam sucuk. Yiyen varmı? Zararı olur mu😅
Minnakpopus Dileminiz yani ben normaldede asla salam sosis tüketmem ama iyi pişirip kasap sucuğu tüketiyorum🫣 yani nefsini körlicekse ye bence diğer türlü kendinede eziyet ama emin olduğun yerden ye lütfen çünkü içine konulanlar riske çok yatkın yiyecekler
gmz0007 Dileminiz 30. haftada kumru yedim.çok ünlü bir yere gitmiştik kumrusuyla bende çok severim.eşim ultra pişirttirdi sosislerini.Bir dahada yemedim ama doğurunca yiyeceğim ilk şey kumru olacak.Bir şeyde olmadı bu arada bebişim ve ben sağlıklıyız gayet gelişimide iyi 😌
Basakparlar Dileminiz gebelik bir hastalık değildir istediğiniz herşeyden abartılmayacak şekilde tüketebilirsiniz.
Dileminiz Minnakpopus öyle canım ya işte riskleri bildiğim için yemek istemiyorum bir yandan ama artık gözümün önüne geliyor kokusu burnuma geliyor. Normalde de sucuk kumru tüketen biri değilimdir aslında niye böyle oldu bilmiyorum 😂
Minnakpopus Dileminiz kasap sosisi yani içeriği belirli olan güvenilir sosisler vardır mutlaka kasaplarda olmadı alıp kendiniz yapın dicem ama 🤷🏻♀️ maalesef böyle zamanda hiç olmadık şeyler çekebiliyor canımız 🤭
Dileminiz Basakparlar İşte kumruda çok var full işlenmiş gıda o yüzden tedirgin oldum zaten. Normalde herşeyi tüketiyorum içimde bırakmıyorum dozunda her şey
2cocuk2kopek Dileminiz kumrudaki pişmiş olduğu için yiyebilirsiniz ben ilk hamileliğimde hep yedim bunda da yiyiyorum
Turuncukadin Dileminiz ben 2 hafta önce kendim evde yapıp yedim güzelce pişirdim sosis salam ve sucuğu öyle yedim çok canım çekmişti. Şimdi hiç çekmiyor bence ye😅