Ces90 6+3 hamileyim. Kanamam var kahverengi pembe karışıktı şimdi kırmızı kahve karışık akıntı şeklinde oluyor çok değil sebebi ne olabilir ?
melikedelibas @Ces90 Sebebi hersey olabilir kese etrafi kanama alani olusmus olabilir eski birikmis kan olabilir bunu biz degil doktor ultrasonla anlar hemen bir acile gidin dusuk onleyici ilac baslasinlar hamilelikte hic bir kanama riske atilmamali
Ces90 melikedelibas pazartesi doktora gittim. Evet kanama var eski kan olabilir yâda iltihaplanma gibi de görünüyor gibi. Alttan muayene etti ve kan aldılar. 24 martta tekrar yeni randevum var. Süreci yaşayan var mı acaba diye merak ettim. Yoksa bende korkup acil gitmiştim. Mide bulantısı baş dönmesi tansiyon falan düşüyor hep bide çok uykum var sanki uyku ilacı vermişler bana gibi
melikedelibas @Ces90 agizdan kullaniyorsaniz ilaci evet cok fazla yan etki yapiyor vajinal yoldan kullanabilirsiniz hem daha etkili ben oyle kullaniyorum progestan kullaniyorsunuz dimi
Limonsekeri Ces90 progestan vermesi lazımdı siz gidin acile kanama lekelenme normal değil kese de gözüktüyse başlaması lazımdı önlem alınmazsa allah korusun düşük olabilir o ilaç kanamayı kesip rahmi rahatlatıyor
melikedelibas @Ces90 Size progestan baslamalari lazimdi birdaha gidip isteyin acil doktorundan bu ilaci
Ces90 Yarın sabah acile gideceğim Almanya dayım 2 çocuğum var . Bırakacak kimsem yok diye gidemedim bu gece babalarının gelmesini bekliyorum 😢 kan kırmızıya döndü ve arada pıhılar var 😭 inşAllah bir şey yoktur.