Eylul1444  Silik olan 5 dk sonra , daha net olan 25. Dk da gördüğümdü yeterince koyulaşmadan kan vermek istemiyorum bat 21 mart sizce hamişmiyim
Meltemyk Eylul1444 pozitif gözüküyor ama insallalh hamilesindir bence için içini yemeden git kan ver 😂
gizem_esmr Eylul1444 allahin izniyle awox asla yaniltmaz demek istiyorum🙈kan ver canim hamilesin bence🩷ben daha silik cizgiyle ogrendim awoxla🙏🏼
Kartanesi-24 Eylul1444 awox yaniltmiyor canım bende ayni şekilde awox ile dahada silik şekilde öğrendim hamileliğimi 😊
DuruDefne_mommy Eylul1444 awox un yaniltmadigi artık kanıtlanmış durumda sende bunlardan birisin canım hiç durma kan ver
Eda42_ Eylul1444 Yanılttigini duymadım için rahat etsin diye yarın tekrar test yap sonrasında kan ver inşallah güzel haberler alırsın
Eylul1444 Ç @“Meltemyk” @gizem_esmr @Kartanesi-24 @DuruDefne_mommy @etkafa @Burcak61 @Eda42_ ayy sağolun kızlarr mutlu ettiniz beniii 😍 Biraz daha bekliyim iyice koyulaşsın adetimin ilk günü koşa koşa kan vericem size de haber veririm 😘❤️
Eda42_ Eylul1444 Hadi inşallah hayırlı güzel haberler verirsin rabbim sevincini tamamına erdirsin amin 🤲🏻🤲🏻🥰
Yaprakunallar Kızlar adet günüm bugun benim adet ağrısı geliyor arada alt karnıma kasıklarıma bu gebeliktede olurmu aynı
Morrinah Eylul1444 hamileliğimi çok düşük bir değerle öğrendim adet günü awox ile yaptığımda aynı böyleydi ve kan verdim 140 beta çıktı kesin hamilesin kuşum haber vermeyi unutma 💜
Eylul1444 Morrinah ben de iki gündür awoxla takip yapıyorum dün çok silikti bugün bir tık daha koyu sanırım dün beta 15 falansa bugün 30, 21 inde kan verdiğimde 100-120 civarı görürüm diye düşünüyorum 🥰
2Princess1Mom Eylul1444 Adete 4 gün kala tıpkı bu şekilde çıktı awox testim. Şuan 22+4 haftalık hamileyim. Var gibi hayırlı olsun 🥰
Eylul1444 2Princess1Mom çok az kaldııı çok heyecanlıyım inşallah güzel bir yükselme görürüm yine beta 1,2 çıkarsa çok üzürüm kesin :(