Aysunnn3 2baby1cat Bence güzel hem sizin hem eşinizin hemde kızınızın istediği olmuş olur🤗 ben iki isimden kendim ve kardeşlerim çok yorulduğumuz için koymam çocuklarıma dedim o yüzden iki isim koymicam yoksa Ömer Deniz bile alışınca kulağa hoş geliyor 😅😅🫣
2baby1cat Aysunnn3 bence de yakışmış yanyana kulağa hoş geliyor 😊 valla çok zor isim koymak hayırlısı olur inşallah😊❤️
Rumeysaozcann 2baby1cat aslan istiyordum bende hep aynı isimler dönüyordu ortalıkta diye zeyd alp a karar verdik 😇
Ben-Hurem-Sultan 2baby1cat Göktuğ Alpaslan Çınar Yiğit Yağız Buğra Kulağa hoş gelen isimler bizde erkek olursa eşim alparslan bende Göktuğ ü beğeniyorum bakalım cinsiyeti öğrenmedik daha.
2baby1cat Ben-Hurem-Sultan bana biraz ağır geliyor böyle isimler hani küçücük bebeği alpaslan diye sevemezmişim gibi geliyo😄 ama tabii sonra sonra alılıyor insan. Göktuğ güzel ama hayırlısı olur inşallah ❤️
2baby1cat gezentianne Derin❤️ uyumlu olsun diye Deniz ya da Devrim koymayı da düşündüm ama sonra neyse kısıtlamayalım kendimizi dedim😊
Ben-Hurem-Sultan 2baby1cat kişiden kişiye değişir tabi. Bende mesela kız isimlerinde mina Lina pırıl bu tarz isimler hoşuma gitmiyor. 🤣 aşırı saçma geliyor 🤣🤣