Nurussemss Bat 24 idi ,dün kan verdim 38 çıktı , aşırı şişkinlik var dünden beri , yine kimyasal mıdır acaba çok tedirginim, daha önce 3 defa kimyasal oldum. Başına gelen oldu mu byle 1 hafta önceden bu değerle öğrenip sağlıklı devam eden felan
gizem_esmr Nurussemss onemli olan duzenli artis gostermesi canim beta takip et saglikla ilerler insallah🩷
SuEr_Tu1512 Nurussemss Aaa beennn 28 ocaktı son adet tarihim. 19 Ocak kan verdim 38 çıktı. Şuan 7+2yim bugün kalp atışını duymaya gidicem inşallah 🙏
Nurussemss SuEr_Tu1512 ay maşallah, Rabbım sağlıkla jkucağına almayı nasip etsin. İşte ne bileyim 3 defa kimyasal yaşadım diye tedirginim biraz, ama hep hayırlısı olsun diyorm illa olsun dememek lazım ,olur imtihanın olur .. veren Allah , kısmeti varsa bu dünya da Ol der olur 🥰
Kalbimde SuEr_Tu1512 belirtileriniz kaybolup geri geldiği oldumu bu süreçte mesela göğüs ağrısı yoğun hissedip azaldığı kaşık ağrınız da aynı şekilde
Nurussemss Elif3419 folk asit kullanıym da gebelik düşündüğüm için ama coraspn kullanmıyrm, bugün artış varsa bi kadın doğuma giderm gerek görürse erkenden başlasın , işk gebelik te çok zor oldu , yine kimyasal, pıhtılaşma vardı erken doğdu vs o zaman gebe kalmadan 2 ay önce corspine başlamıştım bu ay kullansam mı bilemedim
SuEr_Tu1512 Kalbimde Göğüs ağrısı başından beri var hatta hâlâ var. Ama kasık ağrısı bazen 3,5 ağrımıyor sonra ağrıyor. Tabi bunlar her kadında aynı olmayabilir o yüzden canını sıkma🥰
Parinas Nurussemss reglinize daha var düşük çıkması normal. Ben ilk 2 gebeliğini 14 ve 7 ile öğrendim. Önemli olan artış düzenli olacak mı. Kimyasal olursa yeterli artış olmaz. 2 günde bir tekrar kan verin. Sağlıklı mı değil mi anlaşılır az çok
Nurussemss imcakir ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşaahhh cnm 🥰 bn 7 gün öncedi 38 ile öğrendim bi de ikiz oluyormuş felam 🤣
imcakir Kalbimde tedirgin geçiyor istemsizce 🥹 kaybım olduğu için En başından beri bir sıkıntı yok çok şükür ama kasık ve bel ağrısı yapıyor ona da alıştım artık sağlıklı olsunlarda 🤷🏻♀️ Mide bulantısı ben öyle çok yaşamadım olmuyor değil ama tiksinme tarzında boş bir bulantı Ama genel olarak herkes sen nasıl hamilesin hiç belirtin yok diyor 😂
Kalbimde imcakir ya evet ya hamileyim balla ama bekirtilerim gitti bende korku sardı hep kötü düşünüyorum cumartesi keseyi görmeye gidicez ama delircem sitresrten