momkrm19 asemvekardesi selammm siz testi genoksta yaptırmışsınız bişey soracaktım fatura maili geldikten ne kadar süre sonra sonuç maili geldi acaba 🤭çok merak ediyorum da bana bugün fatura maili geldi
asemvekardesi momkrm19 5 gün sonra inşallah iyi haberlerle gelirsiniz ☺️ yani fatura maili cumartesi geldi ama öğün çalışılıyor Muş sonuçlar bir sonraki cumartesi çıktı siz hangi sehirde yaptirdiniz
momkrm19 asemvekardesi sakaryadan yaptırdım ay inşallah perşembe gününe kadar güzel şekilde gelir 🙏🙏😊
Annekuzusu06666 Minelsu0606 son resim sadece güzel diğerleri hiç belli değil ki kuzum kıza benziyor çünkü benimkine 13+1 de erkek%80 dedi
Minelsu0606 Annekuzusu06666 doktora dedim Ozaman 13 +6 ydı .dedi erken diyen fln dedi dedim bu zamanda görülür dedi 9 haftalıkta bile görülür ama sonra eveledi geveledi erken dedi bilmiyorum ki altakide alahtan videoya almıştım ordan aldım
Minelsu0606 Annekuzusu06666 o siyah olanda doktorun verdiği resim çokmu kalitesiz ilk gebelik bilmiyorum ki
Annekuzusu06666 Minelsu0606 erken değil de söylemek istemiyolar Benimkide tahmin dedi 15 hastayken gel kesinleştirelim dedi
Minelsu0606 Annekuzusu06666 rica etsem bunada bakarmısınız arkadaşımın merak ediyorda kb sizi çok rahats8z ettim🌸
Geleneksel1anne elif987 ben de özel takipliğimde tam 13. Haftada gidicez acaba cinsiyet söyler mi doktorumuz diye merak ettiğim için sordıum😌