Beyzos2306 Kızlar benim oğlum biraz tombik olduğu için sezeryana karar verilmişdi gününü beklemeden gelmeye karar verdi bugun 4 de sezeryan oluyorum evde nişanım geldi suyum gelicek diye çok korktum 38+3 deyiz Allah isteyen herkese hayırlı doğum versin
aysetcdmr_ Beyzos2306 amin hayırla ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah heyecanlı mısınız 😍🥹 darısı bizlere olsun bekleyen tüm hamişlere hayırlı sağlıklı bir şekilde 🙏🏻🥰
Canmbebegim Beyzos2306 dikkat edin kendinize arkadaşımda taşındı 38.haftasinda ev taşıdığı günün ertesi gününde suyu geldi muhtemelen çok yordu kendisini . Tabi zorlukları çoktur ama elinizden geldiğince kendinizi yormamaya çalışın
Beyzos2306 Akıntım gelince doktorum hastaneye erken çağırdı saatide ileriye çekdiler nstde sancım var ama hissedilen yok korkmuyorum desekde vucut titriyomuş Allah hepimizin yardımcısı olsun teşekkür ederim iyi dilekler için ❤️
Beyzos2306 Kızlar ben doğurdum Allah hepinize sağlık versin ağlayarak girdim çocukla beraber ağlayarak çıkdım karnıma bakıp boş diye ağladım Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın