Nurellaaaaaaa1212 maviskokiz ben 8 saymısım sen yine de pazartesi yap ama gebelik var gibi duruyor umutlandırmak istemem ama
Fdle maviskokiz Bak bunu şimdi yaptım kola içtim su içtim vs yani öyle 2 saat susuz falan beklemedim ama yine koyu çıktı
yesildeniz_ Nurellaaaaaaa1212 bana dua ettiniz mi 😊 bugün normalde adetimin 2. Günü olması gerekiyor ama bu ay kahverengi lekelenmem 4-5 gün erken başladı. 20 martta başlaması gerekiyordu 16 martta başladı yani. Bu ay her gün ovulasyon testi yaptım. Aşırı silik çıkıyordu bugün koyulaşmaya başlamış. Adetliyken yumurtlama olur mu?
Innerglow Nurellaaaaaaa1212 ya canım bişey sorucum profilinde bulamadım da çatlamadan kaç gün sonra ovülasyon da pik gördün acaba
Altbyz Fdle bişi sorucam kan verdim bugün 5.7 çıktı sanırım kimyasal gebelik 1 günde bu kadar düşer mi çok canım sıkıldı
Fdle maviskokiz pco var hafif ama 4 ay önce hormon testi yaptırmıştım hormonların normal demişti doktor
Mgsh Merhabalar benim ovülasyon testimi yorumlayabilirmisiniz durum nedir  Sıvı kesme olayını uyguladım 2. İdrarla yaptım