Fdle Altbyz kız şimdiye beta mı kalır bide seninde haftan küçükmüş bende 8 haftalıkken oldum 9a dönüyordu
Fdle Altbyz Bak negatif yaptım hayalet bir çizgi var orada iki günde 4e düştüyse 12sinden bu yana sıfırlanmıştır
Fdle Altbyz Benim bu lanet testte tekrar koyulaştı çatladı bugün diye sevinmiştim gündüz silik çıkıpta akşam tekrar koyu çıkmanın âlemi neyy ve mubarekkk
Altbyz Fdle kirtajdan bu yana birliktelik oldu mu birde sen ne zamandan beri yapıyorsun bu ovu testini
Fdle Altbyz kürtajın 10.günü oldu sonra 13.günü oldu yanlis hatırlamıyorsam 17sinden beri yapıyorum bu testi 16 ve 17sinde de birliktelik oldu
Fdle Ecemyurdakul yumurtlama olmuş canım değerlendir ertesi gün veya bir sonra ki gün silikleşir o zaman da çatlamış oluyor bu 4 günü degerlendir
Altbyz Fdle ya yumurtlaman erkende olmuş olabilir balım ardından tutmuş olabilir ondan dolayı sürekli böyle çıkıyor olabilir bence sende bi baktır betana
Fdle Altbyz ben bir kaç gün daha yapıyım eğer böyle koyu çıkarsa erken gebelik testi yapayım yada kan veriyim yada bir ihtimal kürtajdan dolayı hormonlarım birbirine girdi o yüzden yüksek gösteriyor sürekli bilmiyorum çözemedim 🥺
Altbyz Fdle bende şimdi baktım kedniminkine de seninkiler kadar koyu değil karşılaştırdım ilk günler soluk yumurtlama zamanı belirgin son iki gündür de yine soluk hormonlardan da olabilir bebek de olabilir inşallah ikinci seçenektir