seymakfl Merhabalar🌸 Medipol Mega da beğendiğiniz, ilgili, sevecen, germeyen, telefonunu veren, doktor öneriniz var mı arkadaşlar? Sigortam malesef profları karşılamıyor. Diğerlerinden kimleri önerirsiniz?
Babyiscomingg seymakfl Feride Mimaroğlu’nda 1 ay önce doğum yaptım . Kendisinden çok memnun kaldım hem hastasını unutmuyor , hem çok ilgili, hem de ultrasonda ayrıntısına kadar bakıyor. Ayrıca anaç tavırları da benim hamilelik boyunca stres yapmamamı sağladı.
Saas Ben Feride hanıma başladım. 2 kez gittim. Kendisi hakkında araştırma yapmıştım hiç kötü yok diye diye tercih ettim. Şimdilik memnunum beni aydınlatıyor ve gerçekten hastasını unutmuyo. Size karşı davranışları çok kibar. Ben normalde muayeneden bile korkuyordum ama beni sakinleştirdi ve ben hiç bişey hissetmedim. Henüz gebe değilim ama takibimi onunla yapmaya karar verdim
Mmehtappp Merhabalar bende Derya yaşar a muayene oluyorum çevrenin önerisiyle başladık şuan 23 haftadayiz kendisi güler yüzlü her soruna cevap verir dikkatli her testi her olasılığı en ince ayrıntısına kadar anlatır aşırı memnunum ve benim için gerçekten güler yüzlü olması çok önemliydi ayrıca wp dan sorularıma hemen dönüş yaptı bence bı şansını deneyebilirsin
Laydyg Mmehtappp muayene ücreti nedir ? Bide sen soru sormadan o bilgi veriyo mu ilgili güleryüzlü mü
Liyaipek1 Şuan 35 haftadayım öncesinde bi kürtaj geçirdim yaklaşık 3 senedir tuba Günay’a gidiyorum her aradığımda yazdığımda gece dahi olsa cevap veriyo ilgili memnunum
Mommywolf Dr Sema Yılmaz hanımı tavsiye ediyorum bende Normal doğum destekçisi, tecrübeli kendinden emin. Anaç bir doktor. Ben çok seviyorum inşaallah bizde süreci güzel tamamlarız 🥰
Mmehtappp Laydyg ben ilk başından beri derya hocayla görüşüyorum muayene 3000 galiba ben indirimli muayene olduğum için tam hatırlayamadım ya 3000 yada 3500 neyse aşırı güleç bı insan kendini güvende hissetmeni sağlıyor herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatiyo sen bazen sormak istediğini unutuyosun o soruyo anlatıyor sorularına gayet açıklayıcı cevaplar veriyor ben çok memnunum şansını deneyebilirsin muayene olarak bı defa
seymakfl Ben Duygu Işıl hocamla devam ediyorum artık kızlar😊 Sürecim biraz riskli gidiyor. Beni rahatlatıp moral veriyor hep. Merak ettiğim herşeyin cevabını veriyor. İnanılmaz enerjik, tatlı çok ilgili bir doktor. Çoook seviyorum🥰 Kararsız kalanlara kesinlikle öneririm🙏🏻 Allah Duygu Işıl hocam gibi doktorlarımızdan razı olsun😊❤️