Fatma033 Tavsiye edilen herseyi ye iç bnmde daha 2 gün oldu sütüm ineli dogum yapaşı 15 gün olduö ama küvezde kaldığı için mama içti bizde mamayı unuttyurmaua calısıyoruz memeyi emmiyo
staRmama ozgmom bol sağım yap kuşum birde kimse vermez şans bu tavsiyeyi haşlanmıs yumurta yeee 😍 sütün fışkıracak bu süreçte de hiç stres yapma bebeğin bir şekilde doyar sen anın tadını çıkarmaya bak 💗
Parinas ozgmom tabi ki gelir. Yardımcı olur o ucunu tutamıyorsa bebek. Sonra bıraktırırsın ucu çıktıkça
Bnguuu_102 ozgmom Petibör bisküvi Meyve suyu İncir Hurma Bestlak damla Evvahe doğal süt arttırıcı takviye Benim bunlarla geldi ilk gün tavsiyemdir
Sumiire ozgmom şu yazdığın başlık bile içimi cız ettirdi üzülme taze anne bende var sanıyordum sıkınca damla geliyordu hastanede sağdılar şişenin dibini bile dolduramadı şok olmuştum😅 ve benimde hiç gögüs ucum yoktu işin anahtarı sabretmek şırınganın başını kesip o şekilde meme ucunu vakum kayarak çıkarıyotlar youtubede var bir bak istersen birde sezeryan sonrası çok normal geç gelmesi sen sağmaya devam et pompan iyi bir şey mi sen süt gelmesede sağım yapmaya bebişe emzirmeye devam et hatta adını bilmiyorum ama bir düzenek var anne memesinin yanına incecik silikon hortum takıyorlar bebiş hem annesini emiyor emerken de mama yiyor bir bak istersen
ozgmom Sumiire bebeğim süt gelmese bile emiyor göğsümü ama silikon başlıkla emiyor çünkü meme ucum hiç yok yinede gelir mi sütüm
9Busra9 ozgmom kahvaltılık helva var ya o öyle bi süt yapıyor ki kaşık kaşık ye ben yediğimde göğsüm aşırı süt dolmuştu artık azalttım göğüslerim ağırıyor çnkü fazla yedikçe 😌 birde sütünün aktığını düşün stres yapma yaptıkça dahada azalırr
Sumiire ozgmom gelir ama silikon başlıkta biraz sıkıntı sonrası için be iş tam boşaltamayıp sürekli mastır olabilirsiniz dediğim şırıngayı deneyin inanın benimde hiç yoktu em dikme çıkıyor
Sumiire Parinas evett ismini bilmiyordum çoğu anne bu şekilde sütünü getirmeyi başarmış hem redd etmiyor hem sarılık riski olmuyor bebişin karnı doyuyor
irem-16 ozgmom bitanem ne durumdasın? Bestlak damla kullan, dut kaynat iç. Ben de 8 günlük anneyim benim de gelmiyordu sütüm. Gittikçe artıyor. İnşallah daha da artar ben de şimdi arttırma derdindeyim❤❤ süt pompasıyla sağım yap geliyor merak etme ve mutlaka mama vermeden önce emzir. Boş boş da olsa çeksin ki meme reddi yaşama. Ben öyle yaptım. Bize de haber ver mutlaka 🥰
ozgmom irem-16 göğüs ucum olmadığı için silikon uç tutturdular hastanede ona alıştı sanırım onsuz memeyi asla tutmuyor sütüm gelmeye başladı ama silikon uç ile çekemiyor. Sadece boş boş emiyor
Brcu145366 ozgmom göğüslerini sıcak tut canım sıcak havlu fln koy masaj yap o çektıkçe gelir bide duş Alman çok etkılı olur🥰stres yapma
Rafaelli ozgmom sut sagım makinesıyle yapma o sadece en ucda olan sütü ceker, süt bebek emdikce gelir, men makıneyle yaptım kurudu , bebegım cekemıyodu ama silikon ucluk aldım işe yaradı, ınşAllah emer saglıkla büyüsün