yesildeniz_ Aktybsss sarı akıntı enfeksiyonun da belirtisi aynı zamanda ama inşallah gebelik belirtisidir. 5 gün erken geldi benim bu ay dediğiniz gibi sarımsı- kahve lekelenmem var
Aktybsss yesildeniz_ bakalım beklicem 21 de bat inşallah vardır benim enfeksiyon olduğumda böyle gelmemişti hiç ondan heveslendim inşallah isteyenin kucağını boş bırakmasın allahım ben bu ay ilk defa Ovülasyon testiyle denedim
yesildeniz_ Aktybsss zamnetmiyorum çünkü reglim böyle başlıyor benim. Her ramazan böyle düzensiz olurum.
Aktybsss yesildeniz_ övülasyon testiyle hiç takip yaptın mı bak ben akıntım gelince yumurtlama sanıyorum ama benim ondan üç gün sonraymış bende korkup bebek tutunamaz diye bir şey yaptırmıyordum
ozgerbas valla testte çizgi görmek için bende çok çabalıyorum karartma yapıyorum flash tutuyorum neler neler insan bir umut diyor. seninkinin sonunda bir çizgi var ama siyah beyaz da yanıltabilir. bence biraz daha bekle canım en dogrusu öyle olur
Aktybsss yesildeniz_ istiyo ozgerbas allahım bu çabamızı karşılıksız bırakmasın inşallah çok istediğimiz için böyle oluyor istemeseydik emin ol hemen olur
Aktybsss ozgerbas bir de benim sürekli kaşık batmam var hiç geçmiyor yumurtlamadan bir iki gün sonra başladı