Zeysel76-05 bizimki dikişli yapıyodu o zaman için öyleydi 2022 de yaptırdık biz. İşk muayaneyde 8-9aylıkı yeni yeni yürüyodu. Hareketli çocuktu lokalde durur mu tek alıyorum anne baba almıyorum dedi dedim durmaz hocam o zaman yaşına girsin ertesi gün gel yapalım hee lokal dersen yarın sabah gel yapalım dedi yaşınj belledik mecbur. Yaşına girince hastalandı çocuk doktoruna sevk etti oda yapılmasın dedi ilaç antibiyotik verdi. Kullandık tam iyi oldu derken boğaz enfeksiyonu ağzına patlamış yara içindeydi bişey yiyip içmeyi geçtim çocuk tükürüğünü tutamıyo dedim iyileşsin ikisinin ağrısını çekmesin küçük çocuk zaten param içerde kalsın yine burda yaptırcam dedim zam gelcekti. Öyle anlaştık hastane ile iyileşince gece 12 den sonra bişey vermedim 8 de ordaydık sedye ile Ameliyathaneye kadar indirdim hemşireler ile ordan geri çıktım beklencek yer yoktu. Mama hazırladım hemen az çıkknca veririm diye sordum verebilirsiniz demişlerdi. 35-40 dk sürmedi mızıldaya mızıldaya getirdiler uyanıktı sordum iyi geçti bi yarım saat sonra mama verin kusabilir dediler kusma olmadı hemen verdim sakinledi biraz 1-2 saate de çıkış yaptık doktor kontrole geldi