Gulcag worin takibi bırakma sakın kuzum kakasını yapmasın 😔 bak doğdu kakasını yaptı😔 inşallah sende bir iki güne alacaksın kucağına kuzum 😍 son iki üç günün uyu bol bol 😂 ben zonbi gibiyim 😂😂😂😂
Fatmanaz Gulcag canım ben kendimde bile değilim İnan kanda enfeksiyon var yeni doğan sarılığı var geldi aldılar kızımı elimden hiç sevemedim bile
Fatmanaz worin kanında enfeksiyon var yeni doğan sarılığı da oldu bekliyoruz hala ondan yazmadım kimseye
worin Fatmanaz anladim bebegim ben dogdugumda bende de varmis.. doktorlar ne diyor ne zmn geçermiş? Tez zamanda geçer kavuşur evine götürürsn inşallah yawrunu
sonsuzmasalim Fatmanaz bendede vardi dogdugumda canim 2 hafta küvezde kalmisim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin tezzamanda insallah💕
Gulcag Fatmanaz oy kurban olurum sakın üzülme bak gör nasıl sağlıkla gelecek sana bol bol dua et kızına konuş onunla duyar o annesini bende dua edeceğim sana lütfen stres yapma hisseder bak merak etme inan çok güçlüler sakin kalman gerek biliyorum çok zor ama dayanmak zorundasın rabbim tez zamanda kavuştursun sizi 🙏🏻😔
MasaaL Fatmanaz ben 35 oldum, hastaneye gittim bugün. Eşim diyr doktor dogum yakın demedi mi diye😂 40 haftyaa nasıl dayanır bilmiyorum. Sağsağlm alalım kucaklarımıza😘❣️
Fatmanaz Gulcag çok teşekkür ederim canım ama uyuyamıyorum bile öyle kötü ki herşey anlatamam sana hissi hissettirdikleri çok kötü
MasaaL Fatmanaz Gecmis olsun rabbim sağlık versin canım benim, hayırlı dogmlar bana da nasip olsun. İlk dogumum biraz korku var, heycan var, duygusallık var, sanırım cok aglarım ben😔
Gulcag Fatmanaz anlamaz olur muyum yavrun o senin ama sen annesin şu an ameliyat ağrılarımdan bebeğimle tam ilgilenemiyorum hiç uyumadım 3 gün oldu yemek yiyemiyorum sütüm gelmedi bebeğim mama ile besleniyor bende çok iyi sayılmam ayaklarım balon gibi yatıp dinlenemedim herşey yavrularımız için dua et vazgeçme sakın güçlü olmaktan mecburuz kuzum 3 gündür ağlaya ağlaya bakmaya çalışıyorum kızıma geçecek herkes bunu unutma 🙏🏻
worin Fatmanaz kuzum 1 hafta bitecek nerdeyse, sabırr inşallah Allahın izni ile herşey yoluna girecek🙏🏻🙏🏻
Fatmanaz Gulcag inşallah canım benim bestlak süt arttırıcı onu al eczaneden benimde 3 gün sonra geldi korkma düşünme
Fatmanaz MasaaL canım inşallah benim doğumumdan kolay olur çok düşünme kimseyi dinleme herkesin yaşayacağı farklı emin ol
Gulcag Fatmanaz alırım kuzum sende lütfen çok stres yapma bebeğin için güçlü ol dualarım hep seninle habersiz bırakma beni aklım sende inşallah bir iki güne güzel haberini alırım canım benim kuzuna sarıldığın kokusunu içine çektiğin o anı anlatırsın bana 😍