Muhammedamine Fatmanaz bende 40+0 da belirtim yok diye söyleniyordum sabaha karşı suyum nişanım gelmişti ama o gün iyi yorulmuştum temizlik yaparak 🤗 darısı başınıza
MasaaL Fatmanaz ben 35 oldum, hastaneye gittim bugün. Eşim diyr doktor dogum yakın demedi mi diye😂 40 haftyaa nasıl dayanır bilmiyorum. Sağsağlm alalım kucaklarımıza😘❣️
Bussraefe Fatmanaz sancılar daha yeni başladı ufak ufak adet sancısı gibi. Açılma maalesef yoktu geçen hafta kontrolde. Bu hafta kontrolde bakılmadı açılmaya
Fatmanaz worin ben diyorum ki yarın gideyim hani ne olacak 8:30 da nst gireceğim bakalım ne olacak bekleyelim derse 40+5 ye Doğumu başlatalım diyeceğim
Fatmanaz worin inşallah benim kontrol zaten aradı bugün asistan hanımcık Dilan hanım gelmediniz haftanız dolmuş görmemiz lazım sizi vs.
Fatmanaz worin yok anam ben gidemem herhğn ancak burda bana yakın bi özel var orda hergün bağlanabilirim nst ye ben doktorum Antep’te ben ilçedeyim 40 dakika yol evet ama sonuçta zor gidemem ve eşim çalışıyor memur hergün nasıl olacak olmaz
Fatmanaz worin benim inmiş ve toplanmış küçük yani küçüldü canım ama ses YÖK biliyormusun 9 aydır ilk defa uykudan kızımın hareketleriyle uyandım beni uyandırdı şimdi doğacak mı acaba yavrum bugün
Fatmanaz worin geldim bile canım nst gireceğim şimdi bildiğin pembe kanama oldu ya adet gibi sancılarım da var