MaviNur25 Kızlaar 24 haftalıgız bebeğim 2 saattir hiç durmadan hareket ediyor canımda yanıyo napsam biraz durur acaba ya uyuyamıyorum da vurup duruyor bişiler yesem daha da kımıldar herhalde napabiliriimmm
NurAyse_nur MaviNur25 😅 hic birsey yapamazsın canım ne yapicn kitap okuyabilirsin seni duyar cunku veya kuran acip dinleyebilirsin iyi gelir inşallah
TugceOrak MaviNur25 kız ne güzel işte ☺️ benim sıpa kafasına göre canı isterse hareket ediyor hiç böyle sürekli hareket halinde değil ☺️
MaviNur25 Aslanmomm sanırım da benim pek yerinde olmuyo korkuyprum da acıkcası ters bi durum mu var diye
MaviNur25 TugceOrak benimki hiç durmuyor arabada yürürken yatarken her daim tepikleme hareket modunda valla bgn daha aşırı gitti korktum bian 2 saattir yatakta dönüp durdum uyuyamadım en son kalktım yürüdüm oturyrum suam
TugceOrak MaviNur25 ters bi durum yoktur korkma, benim doktorum bana biz hareketli bebek severiz demişti son muayenemizde 😊 Konuş güzelce, müsade edersen uyumayı planlıyorum evladım de 😊 İnşallah durulur da sen de uyursun kuzum ne diyim
MaviNur25 TugceOrak dua okudum falan bakalım sakinledi gibi birazcık yatagıma gidiyim bakıcaz duruma göre devamm mı tamam mı 🤰🏼🤭 düşünceniz içinde teşekkür ederim hayırlı geceler olsun inşallah ❤️
MaviNur25 5134 ben diyet yapıyorum zaten 9dan sonra birşey yemiyorum tatlı falan yesem anlıcam da tatlıda yemiyorum yinede enerjik bebiiş anlamadım gitti 😂😂