SerenY 35+3 günlük gebeyim. Bebeğim 3 kg sizde durumlar nasıl aynı haftada olanlar bebeğinizin kilolarını yazın bii merak ettim çok mu iriyiz biz?
tugces87 SerenY ben 11-12 gün önce randevuya gitmiştim 2300 demişti. şu an 35+5iz . Tahmini olarak 2600-2700 falan üstü olması lazım. Benim geriden geliyor bebiş ama. Sizinkinin kilosu yerinde Normal doğum mu düşünüyorsunuz?
SerenY ipekveatlas normal doğum nasıl yaptınız peki 4 kg üstünde olunca yasak diye biliyorum zor olmuştur ya 😩
nur233 Lemans Bende 31. Haftadayım 30. Haftada bir buçuk kiloydu zayıf geldi bana siz neler tüketiyorsunuz kilo alması için 😭
ipekveatlas SerenY nasıl yasak kız öyle bi sey mi var ilk defa duyuyorum 4,5 kilo doğuranı bile gördüm normal🤭benim doğumum zordu o ayrıı
busebasaran06 SerenY zamanında hiç yasak yokmuş herhalde canım annem beni 4950 doğurmuş neredeyse 5 kilo 😅 neler çekmiş kadıncağız ya. şimdi yüksek kilolarda normal doğum olabilir ama kesi atılır diye düşünüyorum
BetulSahin5444 Ekincek Gayet güzel neredeyse üç kiloya yaklaşmış kaç kilo olacaktı ki 36 haftalık bebek beş kilo mu 😂Benimki 35 haftada 2200 du doktorum gelişimi haftasıyla uyumlu dedi
Ftm35 SerenY 36+5 te 3400 kg dedi doktor 🫠 gebelik şekeri var inşallah kilo almamıştır bugün 38+0 dayım haftaya kontrolüm var 🤣