Merhaba herkese. İlk doğumunda 21 saat sancı çeken ve vakumun ucundan dönen bir anne olarak ikinci doğumda da normal doğum istemem herkesi çok şaşırtmıştı. Ama ben bişeyler konusunda yanlış yaptığımı düşündüğüm için bu sefer aynı olmayacağını hissediyordum. İlk kızımı pandemide aşırı hareketsiz ve ye iç yat şeklinde geçirdiğim hamilelik sonrası çok zor doğurdum. Geçen perşembe gecesi ise ikinci kızımı kadın doğum aciline girişim ile birlikte toplam 16 dk içinde doğurdum. Hastaneye gitmeye bile ağrılarımdan dolayı değil biraz içgüdüsel olarak karar verdim. Acil kapısında suyum geldi tam açıklıkla gelmişim doğumhaneye kadar sakın ıkınma dediler. Ve toplam 3 ıkınma sonrası doğum tamamlandı. Uzun bi süre rüya mıydı acaba dedim. Hayal bile edemediğim kadar kolay ve hızlı bi doğum nasip ettiği için Rabbime şükrettim. Bütün hamileliğim boyunca hergün yürüdüm. son ay iki kilo hurma yemişimdir. Squatlar plates topunda egzersizler çok çok yardımcı oldu. Hareketsiz kalmayın. Herkese çok kolay hızlı ve sağlıklı doğum dilerim 😍