Nurussemss Egss merhabalar detaylıyı yaptınız mı, pardon tarihe yeni baktım, Şinasi beyden memnun kaldınız mı
Egss Merhabalar ben Emre ekmekçi’ye gittim biraz tersleştik ama işine güzel yaptı kilomla ilgili takıldı falan bana ben de ona takipli olmadığımı çocuğumun tüp bebek olduğunu tüp bebek sürecinde kilo aldığımı falan söyledim ama üslubu birazcık değişikti yine de memnun kaldınız mı derseniz Emre ekmekçiden memnun kaldım Çünkü işini güzel yaptı
Fatmactn_6 Doga2163 ben araya birilerini sokamadığım için devlete gidemedim bugün emre ekmekçiye gittim beğendim muayene süresi uzundu bütün organları detaylı uzun uzun inceledi anlattı memnun kaldım
Nurussemss Doga2163 ben 4 gündür 182 ile uğraşıyorum, mümkün değil randevu olmuyor, 28 temmuza kadar da dolu dediler , özel de 4 bin çok , en kötü yapmayacam detaylıyı , antep şehir hastanesine de vermiyorlar
Egss Ben devlete de gittim gayet güzel baktı devlette de biraz sıra bulmak zor oluyor araya birilerini soktum diyebilirim ama memnun da kaldım O yüzden Devleti de Tercih edebilirsiniz
Doga2163 Egss biz onu ayarladık devlette sıra bulabilirim Murat Akkaya mi karakayami die bir doktor varmış bize ayarlayan kişi o çok iyi dedi Eyyubiye Hastanesi’nde sizinde doktorunuz omuydu acaba
Egss Doga2163 evet ben de ona gittim çok memnun kaldım. Hatta bebeğim yüzünü kapattı dışarıda onca hastası olmasına rağmen ilgilendi Bebek yüzünü açana kadar
Doga2163 @“Fatmactn_6”#p37310697emre hocayı da çok duydum ama devlette sıra bulabilme ihtimalimiz olduğu için devlete gtcez
Elifesmeray63 Hangi hastane ama ben bu eğitim arşt hs gidiyorum Merve Civelek var çok iyi dk tavsiye ederim
Doga2163 Elifesmeray63 Eyyubiye Hastanesi eğitim araştırma aynı hastane mi acaba ya ona göre eğer Merve dediğiniz hoca iyiyse Merve hocaya alırız
Doga2163 Egss bende ona giderim ozaman ama kafama şey takıldı ayın 29una gel dedi ben 23 haftalık olcam geç olmuyor mu 23 hafta doktoruma sordum bişi olmaz dedi ama her yerde en ideali 18-22 arası diyorlar
Doga2163 Nurussemss bende 29 una buldum ama 23.hafta olcam ozaman da geç olur die endişe edyrm olmazsa özele giderim daha uygun yerler var şanmed hastanesinde Şinasi hoca varmış 2700 felan dediler sanki
Egss Doga2163 aksine 22′de detaylı başlıyor Aslında 23′te daha güzel sonuç alınıyor demişti bana devlette gittiğim doktor O yüzden içiniz rahat olsun