Bgk123 Kızlar hiç uçuk çıkmazdı dün dudağımda çıktı ve şu an resmen botokslu gibi şiş acıyor orası hem de uyuşuk gibi ne yapcam nasıl geçecek😭😭
Mommysangels Bgk123 Ben de aynı durumdan muzdaripim bi ucuğum çıkmıştı üst dudağımın sol tarafında dünde sağ tarafında sanki iki tane çıkmış sızım sızım sızlıyor dudağım uçuk dolu 🥺
Dlrcan1 Ben duzenli olarak ucuk cikaran bi insan olarak vectavir veya zovirax suruyorum her seferinde cok guzel kurutuyor kisa surede geciriyor eczanede bulabilirsiniz
Bgk123 Dlrcan1 bende vectaviri hatırlıyorum internetten baktım gebelikte kullanılmaz yazıyor ondan tereddüt ettim umarım doğal yollarla da geçer🥹
tansugl37 Ben sürekli çıkarırım gebelikte çıkardım daha yeni ve doktorum asla uçuk kremi kullanma dedi. Doktorunuza sormadan kullanmayın
dunnobeck Bende de ilk aylarda çıkmıştı 2 kere, bir şey kullanmaktan korktum açıkçası. Kendi haline bıraktım, geç olsa da geçti
Parinas Bgk123 ben tahta kaşığı ocakta ısıtıp basıyorum o iyi geliyor. Zovirax diye bi merhem var bi de çok faydası yok ama ağrıyı dindiriyor biraz. Bi de yeni keşfim nioli yağı vardı evde. Neye fayda ediyormuş diye araştırırken uçuğa da faydası olduğunu dezenfekte ettiğini öğrendim. Bir gece yeni çıkan uçuğa sürdüm. Sabah hiç bişey olmamış gibi sönmüştü aşırı şaşırdım o günden beri her çıktığında 1 damla sürüyorum. Elinizde varsa denemeye değer. Aftlar için ağrılı sivilceler için de çok etkili
Sermingms Daha yeni uçuk geçirmiş biri olarak sarı kantoron yağı çok iyi geliyo 2 günde indirdi şişini acısını