Merhaba canım anneler ben 27 yaşındayım bu benim gebeliğimdi✨🙏🏻 Ben gerçekten çok ama çok korkak biriyim herseyden korkarım ameliyat iğne kan alma aşı aklınıza ne gelirse😁 Bebeğim gebeliğin en başından bu yana makat gelişti değişmedi ilk başta coook normal doğum istiyordum ( ne cesaretle demeyin bilmiyorum) sonrasında ilerleyen haftalarda nstde sancı çıkınca çatı muayenesi oldum ve korktum tabii yine (çok kötü olduğundan değil ben çok panik olduğumdan dolayı kızlar 2 saniyelik bişey asssla korkmayalım) neyse işte bebe de dönmeyince ben kendimi hep hazırlamaya çalışıyordum..Özür dileyerek aklıma bebeğim bile gelmiyordu kendi canımın derdine düşüyordum o senaryoyu düşünürken sonra o gün geldiiii 17 Mart sabah 6da planlı sezo için sözleştik ve ben kafamda kurmuştum 6da gitsem 7de doktor gelse anca ben 8de falan doğururum diye..6 da hastaneye gittim ve beni 6.15-20 geçe hazırlayıp indirdiler bile (doktorun doğumları yoğun diye galiba) cooook korktum hemde çok bacaklarımı kontrol edememeye başladım ve doktor gelene kadar ebelere ve anestezi uzmanına yalvardım. öncelikle assssssla acımadı epidural asla hissetmedim bile cızzz yaptı vurulduktan sonra tek his bu..İğne yok gibi yemin ederim❤️
Çekiştirmeleri hissettim tabiki ama ağrılı bişey değil diş çekilirken verilen hissiyat gibi ama yinede panik olup bağırdım aaaa diye ahdjdk sonra korktum bayıltın beni diye bağırdım ama anestezi uzmanı şşşşş yeter bağırırsan seni uyuturum bebeni göremezsin dedi ve sustum hemen ajdjdkd ama çok korktum derken hop bebeeemmm çıktı sonra onu izledim ve o sırada benim işlemler halloldu..İlk gün desteksiz yürüyebildim..İkinci günümdeyim artık herseyi yapıyorum ki ben gaz sıkışması yaşasam yatalak gibi yatıyorum dkfkfk
Kızlar oldu bitti bu kadar uzun yazdım ama cooook kısa sürdü hemde cok (bunu yazanlara hep içimden of hadi ya der geçerdim doğruymuş)
Sizi seviyorum herkes sağlıkla kucağına alsın bebelerni❤️ Sarılık riskimiz yüksek dualarınızda olalım lütfen ❤️❤️🙏🏻