Anneeadayi Spiral taktirip +korunmayı düşünüyorum ama spiral rahime zararı varmış igne düşünüyorum zararlı hap zararlı kondom eşim istemiyo napcm bana akıl verin
TugceOrak Anneeadayi hap niye zararlı kız hiç bilmiyorum? Ben de doğumdan sonra hapla korunmayı düşünüyordum
Kikiriki Anneeadayi hap emzirme döneminde sanırım kullanılmıyor ama sonrasında bir zararı yok diye biliyorum spiral daha sıkıntılı haptan ayrıca eşinizde o süreçte kullansın yani 4. Göze almıyorsanız. Çünkü spiralden dış gebelik geçirdi arkadaşım
Aaasmiinn Anneeadayi Bende 3. Sonrası spiral + prezervatif düşünüyorum.. hatta eşim spirale gerek yok ben korunurum diyor ama ben ikili korunma istiyorum daha önce hiç spiral taktırmadım korkuyorum da bakalım nasıl olacak .. Hap iğne bunlarla uğraşamam sanırım ya
Parinas Anneeadayi hap zararlı değil asıl iğne zararlı. Hap hormonları düzene sokar. İğne olan düzeni de bozuyor. Ayrıca spiral niye olmuyor. 3 sene korundum düzenli kontrollerini yapınca ne olabilir ki 10 seneye kadar koruyuculuğu var mis gibi yöntem
Parinas Aaasmiinn kendinizi kasmazsanız anlık bi adet sancısı giriyor sonrasında da yarım saat 1 saat sızı gibi ağrı. Sonra hiç taktırmamış gibi varlığını unutuyorsunuz. Kendini sıkmamak kasmamak çok önemli
mrvcermeli Anneeadayi benimde üçüncü oldu bende korunmak istiyorum keşke kordonları baglattirsaydim dedim ama bişey olur diye yaptırmadım ya kendi çabamız da geri çekme yöntemiyle olur anca eşim prezervatif istemiyo sanırım kaç kere dedim de oralı olmadı almadı bile