Elome İlk gebeliğimde geç döllenme yaşamıştım gecikmenin 13. Günü 58 ile öğrendim kimyasal oldu yine gecikmem var bat günü negatif çıktı geç döllenme yaşayanlar diğer hamileliklerinde de geç döllenme yaşadı mı
Mommywolf Sorunuzu tam anlayamadım ilki geç döllenme olduğu için ikincisi de olabilir mi diye mi soruyorsunuz? İlkiyle bir alakası olmaz ama denk gelmiş olabilir pcos varsa genelde geç döllenme olabilir vs
Elome Mommywolf evet ilkini geç öğrendim bunda da olmayınca acaba bu da mı geç döllenme olacak diye düşünüyorum
Meltemyk Elome galiba benimde geç döllenme yarın kan vercem ama bunuda görünce biraz korktum açıkçası
Elome Meltemyk aşkım korkma kimyasal gebelikle geç döllenme çok farklı bir şey kimyasal vücut istemiyor atıyor sağlıksız gebelik açıkçası ben ilk öğrendiğimde 58 di sonra 90 oldu sonra kanamam oldu düşmeye başladı geç döllenme farklı bir şey
Meltemyk Elome çok teşekkür ederim herkes böyle yazınca dedim galiba geç döllenmenln hepsinde kimyasal oluyor yeni evliyim oek de bilgim yok açıkçası teşekkür edermmm
Elome Meltemyk bende 8 aydır evliyim ilk hamileliklerde olur öyle şeyler stres yapma dinlen güzelce Allahın izniyle hiç bir şey olmaz burda çok düşük betalarla öğrenenip doğuranlar var