ecemeric95 Hayırlısıyla 4 Nisan da geliyor bebeğimiz🌸 2.sezaryenim olacak. 4 yaşında bir kızım daha var. İkinciye de kızımız olacak. Şuan heyecanla bekliyoruz 🥰
Dilarakdemir1 ecemeric95 hayırla sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalıksınız kaçıncı haftada verdi doktor tarihi ve kaçıncı haftada doğum olacakmış çünkü sizinle aynıyım🙈 şuan 35 haftalığım 4 yaşında kızım var 2. Sezaryenim olacak acaba ne zaman verir tarih kaç haftalık doğum yaparım merak ediyorum ecemeric95
Edanurylm ecemeric95 Rabbim sağlıkla birbirinize kavuşmayı nasip etsin peki devlet hastanesi de 3-4 Nisana gün verir mi yoksa acaba tatil mi
Glsm_68_ Glsm_68_ devlette mi ozelde mi aldınız günü ben 35 haftaligim cuma günü kontrolüm var gün verir mi acaba bnm de 2. Doğumum olacak
melsaanne ecemeric95 merhaba 37 hafta civarına denk geliyor sanırım doğumunuz siz mi istediniz doktorunuz mu uygun gördü acaba 38 doldurmadan almıyorlar diye duymuştum da merak ettim bende ikinci sezaryeni olacağım da fikir olur hem🫶🏻
Gulce35 ecemeric95 aynıyız sizinle 😍 sabah benim de kontrolüm var gün verecekti bakalım ne zaman dicek 🥰🥰
ecemeric95 Glsm_68_ özele gidiyorum ama genelde heryerde 35-36 arası gün veriyorlar bildiğim kadarıyla
ecemeric95 Dilarakdemir1 aminn inşallah hepimizin. Şuan 35+4 haftaligim. Doğum tam 37+6 olacak. Muhtemelen sizin de gitseniz gün verirler.
ecemeric95 melsaanne merhaba ilk kızım da da 37+6 da almışlardı doğuma. Sağlığı kilosu tamamen yerindeydi birkaç gün önde gidiyodu o sebeple sorun görmediği için almıstilar. Bunu da aynı şekilde doktorumla birlikte karar verdik
Glsm_68_ ecemeric95 teşekkür ederim canım benim ilk doğumum ozelde oldu ikinci de günü verdi aslında ama ben devlete gidiyorum devlet 38 civarı gün veriyormuş bakalim cuma gün vercek mi 🥰
ecemeric95 Glsm_68_ hadi hayırlısı o zaman öyleyse. Gelsinlerde bir an önce sağlıkla kavuşalim inşallah
Gulce35 ecemeric95 doktorum hastaneye yatmış maalesef bu yüzden net bir gün alamadık haftaya tekrar gidicez
ecemeric95 Babyyyy15 Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah 🥰🥰 tatlı bir heyecan icindeyiz ne mutlu. Bugün tam gün belli olunca daha da bir heyecanlandim
ecemeric95 Edanurylm 4 Nisan cumaya geliyor ama bayram tatili varsa eğer verir mi bilmiyorum açıkçası
Edanurylm ecemeric95 bilmiyorum ki bazıları 2-3 -4 nisana verdiklerni söylüyor bende tam net bilmiyorum pazartesi günü gidecez bakalım