Minervabunny Mamiko_2020 ya bu kıl gibi ince olanlara ben güvenmiyorum prodoctor’da ama bu kalın ve canım en net sen görüyorsun pembelik var da diyorsan iş bitmiştir🥰💞
Mamiko_2020 Minervabunny aayy evettr benim öncekiler kıl gibiydiii ilk defa böyle oldu ayyyy rabbşm gönlümüze göre versin ya 🥰🥰🙏🏻💖
Minervabunny Hifaakim ya koyulaşma da baya var bilemedim ki🥹tek başıma kan testi veremem ki yeni taşındık buraya hiçbir şeyini bilmiyorum 🥹
Mamiko_2020 Minervabunny biraz daha bekle çiçeğim,söyleme hemen keseyi falan gör kalp atışını ben nazarada çok inanıyorum
Minervabunny Hifaakim ya onu mutlaka yenileyin bende öyle negatif çıkmıştı ama hiç belli olmaz koyulaşmıyorsa eğer o zaman olmayabilir :(
Mamiko_2020 Minervabunny bekle çiçeğim,zaten net pembe senin 💖strese sokma kendini 🌸gelince güzelce yaparsın
Minervabunny Mamiko_2020 tamam bi sakinleşeyim bakalım ya nasip sağlıklı olsun başka hiçbir şey istemiyorum Rabbimden
Mamiko_2020 Minervabunny test koyulaştığına göre beta sağlıklı artmış birde kasetle yap sonrasında ister beklersin ister kan verirsin öyle takip edersin artışı 🥰
N00A Minervabunny Geçen ay da bu şekilde çıkmıştı kan verdim negatif çok umutlanmak istemiyorum açıkçası 🙂başka marka da yok yakın olduğum eczanede sadece bu marka varmış
Minervabunny N00A yürüme mesafesinde varsa ben olsam kesin koşardım😅 ama beklemek en sağlıklısı kesinlikle