Mamiko_2020 Minervabunny Prodoctor yaptım,🙃zaten bir daha asla almicam bunu hep varla yok arası çizgi çıkıyor.🥲Diğer ay laboquıck alırım diyorum
Minervabunny Dlkkdr6431 anladım canım kasetse belki biz görür müyüz çok silikse dedim de böyle durumlarda erken gebelik daha sağlıklı daha bata 4-5 gün var kaset test gösteremez bence çok hassas değilse, testin içindeki kağıda bakabilir misin kaç betayı ölçüyor
Dlkkdr6431 Mamiko_2020 sağlık olsun cpk belirtilerim vardı ama umudumu kestim sen erken gebelik testi mi yaptın? Artik rüyalarıma girer oldu
Minervabunny Dlkkdr6431 evet canım kaset test çok hassas değilse genelde bat günü ve sonrası için sonuç veriyor
Mamiko_2020 Dlkkdr6431 erken gebelik evet Prodoctor.Bende çok umutluydum bu aydan çatlamam vs sağlıklı olmuştu kendimce.Rahim filmi klomen,doğal kürler vs hepsini denedim bu 7 ay içinde ama olmuyor.En son eşime doktora gitmesini söylicem artık
Dlkkdr6431 Minervabunny canım o yazmiyor ya ne bileyim kafam karıştı yoruldum artık. Bekletelm 3 gün daha
Minervabunny Mamiko_2020 predictor awox laboquick bunlar iyi evet, ben testleri bırakmak istiyorum artık ya çok yıpratıyor aslında da bağımlı oldum resmen😅
Mamiko_2020 Minervabunny ay bende öyle 😂Özellikle fazladan test olmasın,günde 2 yaptığım oluyor 🥰Ama gerçekten Prodoctor bi önce ki aylarda da yanıltmıştı almam dememe rağmen bu umut 12li sipariş vermiştim fos çıktı 😅
Dlkkdr6431 Mamiko_2020 bende yoruldum artık gerçekten bende çok umutluydum ama bakalım inşallah vardır
Minervabunny Dlkkdr6431 kız yazar o kağıtta ama bence de beklemek en sağlıklısı hadi bakalım inşallah güzel haberler veririz birbirimize💞
Dlkkdr6431 Mamiko_2020 biz ilk başta yanliş yaptık İşk önce prezervatif kullandık sonra dedik hap kullanalım onu 2 gün unuttum ertesi gün hapı aldım o benim hormonlarımı bozdu 😔 sonra tekrar kontrol hap derken aonra eşim bırak dedi bıraktık