Elif_49 Hatırlamıyorum da adet olmadan önce mi bu ağrı olur adet günü de dahil Birde herkeste oluyo mu
zeyzey0142 Elif_49 bulantı da olmadı sadce adetim bir gün geçti sol bacağına ağrı girdi kalçama doğru vuruyordu test yaptım silik çıktı sonra kan verdim zaten şu an 36+1haftalik gebeyim
Elif_49 @cennetmelegininannesi bugün ile 3 gün oluyor ama hiçbir belirtim yok kızımda vardı İşte bekliyim dedim bı iki gün daha Ama işte heyecan 😊
cennetmelegininannesi Elif_49 ayy hadi inşallah gönlünüzce olur ☺️ peki nasıl bir kanama yaşıyorsunuz
Elif_49 @cennetmelegininannesi illaki bir belirti olurdu ya bulantı başağrısı kasik vs diye de düşünüyorum bilmiyorum Acaba belirtiiii olmadan hamile olduğunu öğrenen var mi
Pamiramsi Elif_49 o kadar belirtim olmadı ki 12 hafta boyunca ne midem bulandı ne ağrım oldu ben hamile olduğuma inanmıyordum 20. Haftadayım karnım çıktığı ve karnımda pıtpıt hissetmeye başladığım için artık oha hamileyim oluyorum 😂😂
Elif_49 @Pamiramsi öyle mi demek oluyor 🌸 İnşallah hakkımızda hayırlısı olur Allah sağlıcakla almayı nasip etsin bebisimizi kucağınıza 💜