ShutUp Kızlar 10 günlük bebeğim var bu sabahtan beri ara ara öksürüyor 😞 neden oldu anlamadım üstü incede değil elimden geldiğince üşütmemesini sağlıyorum ortamı ve üstünü sıcak tutmaya çalışıyorum evimiz biraz zor ısınıyor. Öksürüğü için ne yapabilirim tecrübeli olanınız varsa yardımcı olabilir mi?
zynpknt ShutUp havalar kuru gidiyor odanın nem oranının iyi olduğuna emin olun yanında kokulu veya ıslak çamaşır vs bulundurmayın mümkünse parfüm kullanmayın burnunu sık sık temizleyin bunlara rağmen devam ederse de bi doktora göstermenizde fayda var geçmiş olsun ☺️
KumpirsMom ShutUp çok fazla sıcak tutmanızda hasta edebiliyormuş bunu duyunca çok şaşırmıştım ama doğruymuş siz oda sıcaklığını takip edip bebeği öyle giydirin çok geçmiş olsun sütünüz şifa olsun tez zamanda inşallah 🤲🏻♥️
ipekveatlas ben oğluma bebekken yapıyodum soğanı ortadan ikiye kesip üstüne karanfil batırıyodum iyi geliyodu acaba ise yarar mı bilemedim cok kücük su an bol bol emzir
Melikeakkc ShutUp yine de 10 günlük bebek küçük. Riske atmadan öksürük artarsa götür lütfen ihmal etme 6 aylık flan olsa bi şekilde atlatır yaparsın ama bebiş çok küçük
Gzm122 Yıkanmamış Koyun yünü yastığı var hiç duydunuz mu bilmiyorum trendyolda bile satılıyo öksürüğe bire bir çare, yetişkinler bile alıp kullanıyor bez gibi sadece çocuğun sırtına koyuyorsunuz öksürük bitti gitti, şimdiden şifa olsun deneyin bence