sblyzl Kızlar kahverengi leke var yeni gördüm 6 haftalık olduk sağ kasığımda hafif bir ağrı var normal mi daha önce yaşayan oldu mu yazar mısınız
Burcinblt sblyzl benimde başıma gelmişti ilk aylarda yerleşme içinmiş ama yine de düşük hapı vermişti allah korusun kontrole gitmekte fayda var içini ferah tut bir şey olmaz allahın izniyle
Basakparlar sblyzl lekelenmeyi kimse bilemez burda belki düşük belki yerleşme en iyisi acile gitmeniz
sblyzl efeduru kızımda yaşamadım bilemedim hastanede uzak şişiyorum yolda 🤦🏻♀️ gitmem gerekir mi bilemedim
efeduru sblyzl bence git canım yerleşme deriz başka bir şey olur Allah korusun en iyisini doktor bilir git için rahat etsin
Feyzacnszoglu sblyzl benimde yedi haftalıkken oldu ilk gebeliğimde yaşamamıştım hiç böyle bi şey. Düşük tehlikesi dedi bana doktorum progestan başladı dikkat et dedi
Feyzacnszoglu sblyzl kahverengi bi iki damla ve birazda sürüntü şeklinde geldi gene kahverengi yorulunca iş yapınca vs geliyor dikkat ettim kendime ben acaba yorulmuş olabilir misin
asli0101 sblyzl progestan vurabilirler acile gitmenizi tavsiye ederim çünkü ben yaklaşık 14 haftaya kadar sürekli kullandım baktırmanızda fayda var
Onurbanuu sblyzl hastaneye gıtmende fayda var tehlıkesız derız tehlıkelı cıkabılır progestan verıyolar bıde uzan ayaklarını yukarda tutmanı tabsıye ederım
sblyzl Feyzacnszoglu olabilir kızım sürekli kucak istiyor ondan da olabilir benim akıntı devam etmedi diye gitmedim inşallah sorun yaşamam