KumpirsMom Slhls sizde benim gibi hem klasik hem duyulmamış olsun istiyorsunuz gerçekten zor Allah yardımcınız olsun kız ismi kolayda erkek biraz zor 🤲🏻🥹
Krystal Slhls Her gün farklı farklı isimler duyuyorum aklımda tutamıyorum da 😅bir yenisi daha eklendi tisikirlir 😅😅
Merve-Beyto Glhayat_54 burdayım kız☝🏻 veli koycammmm😂 gelir şimdi ne kadar demode bir isim diyenler 😂
KumpirsMom Slhls valla içinize ne siniyorsa onu koyun sadece ilerde akran zorbalığına uğramasın cidden çok zor bu durum yani aşılamayabiliyor bazen onun dışında içinize ne siniyorsa o olsun ama kaner dediğim gibi nufüs müdürümü yanlış yazdı yok kanerdeğil kenar diye çocukla dalga geçebilirler ilerde arkadaşları bu ayrıntılar mühim 🥹
Glhayat_54 Merve-Beyto kaner den ve bi cok sacma isimden veli ismi iyidir 😂😂 Kayın pederlerinin ismi bu şekilde modaya uygun olsa inat edip koymazlar ama piss gelinler 😂😂😂
Merve-Beyto Glhayat_54 benimde kendi babamın adııı☺️ hep derdim senin adını yaşatacam diye inşallah sözümü tutabilirim sağlıklı doğarsa. Tabi ikinci isim arayışındayım