ReyHalVe21 Gamzeli_anne_ Bizim bebişin cinsiyeti tam olarak henüz belli değil doktor erkeğe benzettim dedi ama bacak bacak üstüne atmiş emin olamadım gibisinden konuştu. Eğer erkekse diğer oğullarımdan kalanları giyicek sadece zıbın emzik ve bebek arabası alıcaz ama eğer kesin net kızsa işte orada ortalık karışıcak 🤣🤣😅😂😂
Tugba29_ ReyHalVe21 sende bendensin iki oğlum var bunada oğlan dedi onlar kış çocuguydu bı yaz olucak inş herseyide var giyilmemiş takımlar bile diğerlerinden kaldı en doğrusu renkli ultrasonu beklemek
Kudret99 Bbk88 yazları çok sıcak oluyor diye birde çok özendim görünce dayanamadım😍 hiç düşünmedim aslında ama müslin örtüsünü örterim en fazla
ss22 Gamzeli_anne_ Ben de Haziran son hafta temmuz ilk hafta gibi doğum yapacağım inşallah. Herkes bir şey diyor o yüzden emin olmamakla beraber 0-1 ayı hastane çıkış setleri ve ona benzer uzun kollu setler ile geçiririm diye düşündüm ek olarak kolsuz zıbınlar aldım. Yenidoğan üşür diyorlar çünkü. ⅓ ay içinde daha çok kısa kollu zıbınlar aldım. Yine uzun kollu zıbınlar ve alt üst takımlar da aldım. Ama yaz sezonu için ürün gelmemesinden kaynaklı çoğunluğu 3/6 6/9 ay kışlık aldım triko setlerden falan🥹 battaniye olarak 4 kat müslin battaniye aldım 2 adet
aysunkes Selam kızlar 🌸 Benim de doğumum 6 haziran görünüyor. 4 tane uzun kollu takım aldım, 2 tane de kısa kollu takım aldım, bide zıbın iste.Sonrası için 3 ay beden kısa takım, tulum vs aldım :))) Bakalımm oğluşum giysin diye sabırsızlanıyorum🩵
zeynep0202 Duruli55 yeni doğan kıyafetleri uzun zıbınlar kısa kollu olmalı bence en azından ilk bebeğimde öyleydi 22 mayıs doğumlu şimdiki bebeğim de Mayıs sonu Haziran başı gibi olacak onada ayni giydireceğim 🙂
Ebrcmal Benimde temmuz ortası 4 tane 5 li hastane çıkışı 5-6 tane alt üst takım .sıfır kol yarım kol zibin 6 tane falan 1 uzun kol 1 kısa kol tulum aldım 0-3ay için 2 tanede 4 katlı muslin battaniye sıcak olursa iç zibinla bırakır hafir orterim duruma göre ayarlicam artik
Zehraax Gamzeli_anne_ merhaba bende yaz bebeği konusunda tecrübeli değilim ama genelde takım ve tulumları yazlık ama uzun kollu tercih edip iç zıbınlarnı askılı veya kısa kollu aldım
Merve-61 Gamzeli_anne_ temmuz sonu agustos başı olucak şuan bişey almadım ne alınır kaç tane alınmalı bilmediğim için bekliyorum bende
Handiss Edamurat58 çok benzer zamanlar 21 haftalığım bende. Ben hem uzun hem kısa aldım. Belki tek bezle bile kalır sıcaktan🥹🥰 geçen yıl istanbul cok sıcaktı
Giqu Gamzeli_anne_ temmuzda doğumum. Henüz hiçbir şey almadım. Bayramda bebek arabası ve yatak alarak başlama niyetindeyim. Giysiler için de bana hep kolsuz al dendi, uzun kollu çok sıcak oluyormuş İstanbul’da. Ve bolca müslin örtü söylendi.
Gamzeli_anne_ Giqu aynen öyle ama ilk bı kaç hafta üşürler diye uzun kollu zıbın altı katıklı 2 lı takımlardan aldım LCW nın alt üst takımlar aldım bide daha çok bısey almıycam yeterı kadar var doğunca havaya göre gıdıp alırım hemen alıpta gıydırememektense dıye düşünüyorum şuan dolabında hep büyük aylar var beğendiklerimi alıyorum