anneeolmkkk Kızlar gebelik planlama sürecinde propolis (arı sütü+bal+polen) macunu kullanan oldu mu? Eşiniz ve kendiniz için?
Nasipse-6 anneeolmkkk eşim kullanıyor arı sütü takviyesi sperm hareketsizliği için doktor bana da önermişti
anneeolmkkk Nasipse-6 eşiminde sperm sayısı yüksek ama hareketlilik az doktor bir takviye verdi birde keçiboynuzu pekmezi yiyor. Biraz araştırdım arı sütüne denk geldim de onuda kullanalım o zaman. Günde kaç kaşık içiyor 🥰
Nasipse-6 Minervabunny eczaneden marnys royal jelly arı sütü. doktor eşimle ikimize önermişti ben kullanmadım o kullanıyor
Nasipse-6 anneeolmkkk eşimin de aynı şekilde toplam sperm sayısı 116 milyondu sanırım ama hareket yarı yarıya. Arı sütü kapsül şeklinde eczaneden almıştık. Çakşır suyu bitter çikolata muz bunları da kullanıyoruz
anneeolmkkk Nasipse-6 ultrasonda sol tarafında biraz görüyorum sanki gibi bir yorum yaptı 3 ay takviye kullanın eğer gebelik elde edemezsek ameliyat olursun dedi 7 aydır deniyoruz 1 kimyasal gebelik geçirdim 1 sene olmadan ameliyat önermiyorum dedi doktor
Nasipse-6 anneeolmkkk değerleri çok kötü mü peki eşimin değerleri o kadar da kötü değil ama ameliyat dedi doktor
anneeolmkkk Nasipse-6 pcos yok canım ama kasımda kimyasal gebelik geçirdim sonrasında adetim düzensizleşti
anneeolmkkk Nasipse-6 ondan kaynaklı oladabilir dedi canım. Beslenmeyi düzelttik takviyelere başladık stres yapmıyordum ama ara ara aklıma gelip duruyor ya sonuçlar
Nasipse-6 anneeolmkkk düzelmeyecek bir şey değil stres yapma o daha kötü etkiliyor tez zamanında hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻 💕