Ceycey35 Ebebek internetten baby plus 6 fonksiyonlu ana kucagi aldım bugün elime geçti fakat boyu ve sallanma sekli hosuma gitmedi urunu iade edebilirmiyim acaba
Irmakdkm Ceycey35 ben 599 tl olanı aldım geldi kurduk çok beğendim küçük ama zaten yenidoğan sonra 9 kiloya kadar kullanım oluyor sanırım tavsiye ederim içine puset içi minder yaptırmıştım onu koyucam daha yüksekte dursun diye 🙏🏼💙
Handanby Seherarl02 bende şimdi mağazadan aldım geldim gayet kullanışlı çok sallanmıyor tabi elle yavaş yavaş sallayacaksın.ben salonda pratik kullanım için aldım
Ceycey35 Seherarl02 yükseklik olarak iyi değil hani.mama koltuğu gibi kullanılamaz bide sallanması hoşuma gitmedi
Ceycey35 Eda0509 iade koşullarına bakıyorum ama siparişlerinde hala kargoda olduğu gözüküyor sisteme dusmemis galiba
Ceycey35 Handanby ben salladıkça ana kucagi yana doğru gidiyor halinin üstünden kayıyor yani onu mutfakta falan sallayamam anca yanında oturmam lazım hani iş yaparken ayağımla falan sallamak isterim çok sallamak değil zaten amacım
Eda0509 Ceycey35 ara canım siteyi söyle. Onların sistemine çoktan düşüyor kargonun alındığı canım. Siteye geç yazıyorlar bazen. Sen ara söyle bi canım