Canmbebegim Ranni İlk gebeliğimde 10 kilo almıştım oda doğumda hemen vermiştim 10 kiloyu. Şimdi ikinci gebeliğim 36+3 4 kilo almışım bunda hiç almadım kilo . Hayattaki tüm şansımi kilodan yana kullanmışim sanırım 😀 hatta geçen 2 hafta içerisinde 1 kilo vermişim ama bebeğin kilosu gayet yerinde çok şükür gelişimi iyi . Aslnda çokta iştahlı biriyim yememden kısmam nasıl oluyor diye sorarsanız bende anlamadım yani 😀🤷🏼♀️
Deneyimsizgebe Ranni elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum canım ne isterse onu yiyorum ama hamur işi makarna bunlardan uzak duruyorum 36 dayız 10 kilo aldım ilk gebeliğim
EsmanurTorun MaviNur25 bende 20+1 im 1 kilo aldım sadece bazen onu da görmüyorum doktoruma sordum bebeğimin gelişimi 1 hafta önde olmasına rağmen hiç kilo almadım güzel besleniyorum Allahtan daha ne istiyorsun dedi 😂😅 kısaca bebeğin kilosu ve sağlığı yerindeyse almasanda sorun değil verenler bile var
Papattyaa_ Ranni ben hiç kilo almıyorum. 19+4 oldum. Zaten ilk trimesterde ben 5 kilo vermiştim. Şuan sadece yansıyan 1-2 kilo o da bebeğin suyu bebek ve plesanta
ysee Ranni ayyy 19. Haftam bitiyor 2,5 kilo aldım toplamda (kusmalarım yeni bitti) Her gün iki yumurta, 1 bardak süt ve peynir muhakkak yiyorum, gün içindekiler değişiklik gösteriyor. 😀
senem-yabaci Ranni 26+3 reyiz. Hâlâ kilo almadım. Saat başı yiyorum yok yani… Bebiş de 1 hafta geriden geliyor zaten o kadar kilo aldıracak şeyler yememe rağmen 🥺
Ranni senem-yabaci sağlıklı olsun da en önemlisi o ama kıskandım yeyip yeyip almamanı ben bakıp bakıp bile alabiliyorum 😅😅
Mevsim5 Visneli1so-s ben kilo da vermedim kusma falan olmadı çok şükür. Sen rahatlayabildin mi biraz peki