Fatmaaa1921 Kızlar yeni hamileyim daha doktora gitmedin uygulamaya göre 6+2 bi anda sağ kasığıma ve rahim üstüme batmayla ağrı karışımı birşey girdi sizce nedir yani neden olur ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamamıştım tedirgin oldum
1ErkekkkAnnesi Fatmaaa1921 kaşık ağrısı ilk zamanlar normaldir de sizinki şiddetli sanırım kist falan var mı sizde eğer çok şiddetliyse bir doktora gidin mutlaka
Annekuzusu06666 Fatmaaa1921 iki gün sonra 11 haftaya gircem o ağrıyı hala çekiyorum yani kasığımın üstünden sanki bişey saplanıyor gbı
Fatmaaa1921 1ErkekkkAnnesi kistim yok ağrı da geçti şuan anlık geldi hani böyle çok afedersiniz gaz sancısı vurur ya o tarz oldu geçti çok şükür neden olduğunu merak ettim
1ErkekkkAnnesi Fatmaaa1921 benimde 6. Haftam kasık ağrım oluyor arada giriyor çıkıyor 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde bu kadar yoktu kasık ağrım
Fatmaaa1921 1ErkekkkAnnesi evet işte benimde öyle o yüzden tedirgin oldum ikinci olsa da insan unutuyor tuhaf bir şekilde 🥹😍 Kalp atışını duydunuz mu acaba birde son adet tarhiniz neydi betanız kaçla öğrendiniz
1ErkekkkAnnesi Fatmaaa1921 4 şubattı son adet tarihim 1 gün gecikmeyle 183 le öğrenmiştim 2 gün önce gittim doktora kalp atışını da duyduk çok şükür daha yeni oluşmuştu bebek
Fatmaaa1921 1ErkekkkAnnesi benimde 2 Şubat bende 2 gün gecikmeyle öğrendim 55 di uygulaamda bebek 6+2 görünüyor doğru mu acaba yoksa daha yeni im oluşmuştur benimki de
Fatmaaa1921 1ErkekkkAnnesi bakalım bilerek erken girmek istemiyorum görebilmek için o yüzden ayın 10unda gidicem nasipse inşallah
Fatmaaa1921 Annekuzusu06666 neden oluyor acaba doktorunuza sordunuz mu çok şükür benim dün oldu daha olmadı anlık oldu galiba cinsiyet tahmininde bulundu mu
Annekuzusu06666 Fatmaaa1921 kuzum daha 28inde gidicem ama yerleşme ağrıları 12 haftaya kadar sürebiliyor demişti
1ErkekkkAnnesi Fatmaaa1921 evet bende 2 hafta bekleyip öyle gittim erken gitseniz belli olmuyor zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🌸