igvescarim Cengiz_97 renas yol arkadaşı yolbilen demek çok güzel sizinde hep yol arkadaşınız olacak zaten 🩵
Hazucak HalimeK_ söyledikleriniz arasından Altay ismini daha çok beğendim 🥰 biz Ömer Yusuf koymayı düşünüyoruz inşallah 💛
Nurdanozgl HalimeK_ HalimeK_ benim hiç oğlum yok 3 kızım var Azra Nuray Ecrin Ve ela Asmin 4uncuye hamileyim henüz cinsiyeti bilmiyorum Ama olursa rabbim erkek nasip ederse Asaf düşünüyorum rabbim hepimize hayırlı vefalı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
pikacuu_ HalimeK_ bizde Altay koycaz eşim ilk dediğinde bi değişik geldi ama alıştım artık kulağa hoş geliyor ☺️
Necc86 Oğlum olsaydı umut Kızım olsaydı defne düşünüyorduk. Kısmet olmadı :( Allah nasip ederde tekrar olursa Erkek uğur Kız ipek düşünüyorum
Demet46 HalimeK_ Benimde 3. Oğlum olacak ilki Muhammed Anıl Yiğit Aras İse Yunus Egemen koyacaz belki fikir edinirsiniz ama Altay isminde güzel kız olsa Elya koyacaktim olmadı sağlık olsun 🥰
meryemesra HalimeK_ ikisi de güzelmiş gerçekten 😍 Allah’ın izniyle bizim de oğlumuz olacak, ismini Aslan Zeyd koymaya karar verdik 💙
Aysel58 Benim oglusum da Aras💙 ikinci de Arda 🩵 olcak Ha bu arada Altay ismine bende isinamadim bi Listemizde birde Atlas vardi
ilknurrylc-2512 Turuncubebik bence yaman Güzel isim senin hoşuna gittiyse boşver kim ne demişse demiş ☺️