Ogrtmn_gbe Kızlar benim bebeğim 800 gr 28. Haftadayım sizlerin nasıl bu aralıkta olan var mı boyu 38cm
Ayshababy Ogrtmn_gbe herhangi gelişim geriliği var mi belki normaldir doktor birşey demediyse benim 26+4de 940gramdı ama ondan önce 575di bebeğe kilo aldıracak şeyler ye bide sola yat bana burda biri söylemişti yerimde sola yatım 2 hafta içinde 415 gram aldı
okuyananneeeee Ogrtmn_gbe 28+2 yim bugün kontrole gittim ve 1200 e yakındı kilosu . Boyunu bilmiyorum nasıl hesaplanıyor
Qonca652 Ogrtmn_gbe ben bugün gittim 991 gram dedi göbek çevresinde 2 haftalık gerilik var. Haftaya tekrar gidicem bayram dönüşü de perinatolojiye yönlendiri doktorum.
Gulsahs Ben 1 ay önce gittiğimde kilosu 1220 boyuda 34 cmdi perşembe günü randevum var ne kadar almıştır 1 ayda bilmiyorum 🤷🏼♀️
SariLale22 Ogrtmn_gbe kilosunu bence çok kafaya takmamalısınız sağlığı yerindeyse gerisi önemsiz cihazdan cihazada fark ediyor benim ikizlerde özelde 29 uncu haftada biri 1695 biri 1750 çıkmıştı devlette ki doktor birine 1334 öbürünede 1586 dedi şok oldum
PAG Bebeğinizin sağlık durumu yerindeyse bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın her bebeğin gelişimi farklıdır🌸