Zulfiyephlvnl 10 Mart 177 13 Mart 545 16 Mart 1.446 18 Mart 1.868 Artış hızı nasıl yarın doktora kese için ilk defa gidecektim ama artış hızı düşük mü :( 5+3 haftalığım ayrıca
halitefe Zulfiyephlvnl 16 Mart ile 18 Mart arası düşük artmış canım ama artık beta takip etme bence doktora git keseyi görecek mi bak 6,7. Haftalardafa bebeği ve kalp atışını görmen gerekli
Burcak61 Zulfiyephlvnl 5+5 im bugün acil olarak şiddetli mide bulantısından gittim kese göründü en son geçen çarşamba beta değerim 1345 di doktor 10 gün sonra gel kalp atışı için dedi
Zulfiyephlvnl minigiminannesi03 öyle mi dersiniz teşekkür ederim yarın doktora gitcem kese için inşallah görünür
Zulfiyephlvnl halitefe evet 16-18 Mart arası artış banada düşük geldi :( 2000 olsun da doktora kese için öyle gideyim diye takip ediyordum ama artık takip etmeyeceğim psikolojik olarak da yoruyor
halitefe Zulfiyephlvnl aslında beta değerinin kaç olduğu önemli değil kese görünümü için herkeste beta artışı farklıdır önemli olan en az yüzde 60 artması 2 günde bir yani illa beta 2000 olunca kese görünür diye bişey yok beta düzgün arttığı sürece miktar önemli değil
ipekveatlas Zulfiyephlvnl hep aynı yerde mi kan verdin? son değerin düsük 16 marta göre neden öyle oldu acaba
Zulfiyephlvnl ipekveatlas 3 ü aynı hastanede 1 i sağlık ocağında ama saatler biraz farklı hep aynı saatte veremedim. Sadece bugün 2 günde bi baktırdım genelde 3 günde bi baktırıyordum bakalım yarın doktor kontrolüm var ne diyecek çok da kafaya takmamaya çalışcam