Kızlar merhaba dün ağrım çıktı hafif sulu kan vardı ama aşırı hafif bir iki damla daha sonra da hiç gelmedi zaten doktor kaynağını da bulamadı ağrım düzensizdi bi sıvı desteği serum verdiler bir daha bakalım nolcak dedi neyse 1-2 saat geçti ben de hissettim bişey olduğunu çıktım nstye sancılar düzenli olmaya başladı ve ben de hissetmeye başladım doktor yapıcak hiçbir şey yok mecburum yatırmaya dedi saat 6 olmuştu zaten ytışım yapıldı belki 7-8 sayamadım nidilat verdiler 2 doz ciğer geliştirici yaptılar 3 kere de progestan fitil yaptılar serumlar ilaçlar hiç durmadan bana ilaç verdiler gece dünzeldi ağrılar biraz hafifledi sabaha kadar 5 kere çekmişlerdir iyi gidiyor durdu dediler sabah ben de çıkmak isteyince doktor progestan fitil verip günde 3 kere kullan dedi çıkışımı verdi sizde aynı sorunu yaşayan oldu mu çok endişeleniyorum 33 haftalık daha çok küçük yani en azından 1 ay daha dursa 37+2ye falan geliyor bir sıkıntı yaşamaz diyorlar o zaman şimdi niye böyle oldu anlamadım birden hiçbir erken doğum tehlikem yoktu çünkü benim gibi olup doğumu zamanında yapan var mı