ArasMom__ sanci yatsan yatamiyon kalksan kalkamıyorsun asla geçmiyor ağlamaya başlayacaktır az daha çok kötü idim eşime dedim doğuracam kesin dedik hem belim.kasiklarim şiddetli sancı olurlan vajinada baskı yürüyemiyor karnım kas katı oluyor o derece kötü idim eşim sabah gidelim baksınlar bi dedi bende bakarım felan dedim sabah baktım hala aynı kötüyüm gittim nst bakıldı ultrasondan baktı vajinal baktı hersey normal serum verdi biraz ağrım geçer rahatlarsın diye asla geçmedi bi nebze gec3r gibi oldu ama hala aynı yürüyemiyor doktorum halimi görüyor şaşırıyor neden ağrın var acaba hersey yolunda anlamadım dedi istersen yatiriyim burda ywt dinlen dedi bende evde beni yoracak kimse yok bebek felan evde yatar dinlenirim eşim evde zaten ise gitmiyor dedim o zaman tmm dedi dikkat et kendine dinlen daha kötü olursan acile gel yoksa hala devam ederse perşembe günü gel tekrar muane ediy8m düzelirsen haftaya gel muaneye dedi bende tmm dedim suan biraz iyiyim ama hala var hayırlısı olsun hakkımızda ben yatıyorum zaten eşim yardımcı oluyor ben bi is yapmıyorum sadec3 iftari hazırlarım sahurunu kendi hazırlar yer ben oruç tutmadığım için bazen uyumuş oluyorum uyandırmaz uyanık olursam bazen hazırlarım bazen kendi hazırlar beraber yeriz idare ettik 36 olduk yeni ama bebeğim 38 haftalık çünkü gelişimi 2 hafta önde gidiyor benim bebegin gelişimi
Suan sen nasılsın durumun felan nasıl