Tazeanne2525 Asfur Bende 39 um artık egzersizlerinde işe yaradıgını düşünmüyorum canı ne zaman isterse o zaman gelecek galıba bir haftadır bir parmak açılmayla gezıyorum bugün gittm doktora hiç ilerleme olmamış o kadar merdivenı bosuna mı çıktım diyorum pes artık saldım yani😢
keyfimin-kahyasi-misin Tazeanne2525 shdhd düzenli kasılmaya geziyorum 5 gündür 🤣🤣 90 i giren sancilarla falan ama gelen yok djdjd
Asfur Tazeanne2525 iyi bari sende en azından açıklık varmış bende o da yok 😂😂o açıklık olana kadar sancı falan hissettiniz mi
Tazeanne2525 Asfur Sancılarım hergün akşam başlıyor yatana kadar devam ediyor ama sabah uyanıyorum bişey yok nst lerimde de hep düzensiz sancı çıkıyor ama açılma olmuyor neden bilmiyorum 😢
Asfur Tazeanne2525 of gerçekten bu sancılar gece olduğunu nerden biliyor. Gece uyuyamıyorum sabah kalkıyorum bir şey yok 🤦🏻♀️
Asfur Arkadaşlar eğer doğru anladıysam benim nişanım geldi. Böyle renksiz sümüksü bir yapı. Normal akıntılarım beyaz renkli ve sıvı gibi ama bu bildiğiniz sümük gibi afedersiniz detaya girdim baya. Doğru mu anladım acaba
melisa_ivanova Beybyi valla bu gün doktor kontrolüm vardı bebeğin gelmeye hiç niyeti yok gibi doğum pozisyonunda başı biraz aşaya inmiş fakat nts de sancım falan çıkmadı
Beybyi melisa_ivanova benimki de doğum pozisyonunda ama kanala girmiş mi girmemiş mi bilmiyorum nasıl anlarım
Beybyi Asfur merdiven inip çıkıyorum çomelip kalkıyorum ördek yürüyüşü yapıyorum hurma yiyorum ama pek bı şey yok sadece alt ta çok baskı var yürüyünce ağrılarım var affedersiniz ama büyük lavabom geliyor gibi hep baskı var orayada
oykumens Asfur bebeğin kalp atışlarını iyi görmedi doktor yatış verildi.. gün boyu nst takibi yapıldi. Burdan daha artık dogurmadan dönmek istemiyorum bu kadar tantana oldu evde okula giden de bir çocuk var. Dua edin sağ salim kavusayim 🥹