keyfimin-kahyasi-misin Erd_mel Sende o şekilde doguramadiysannbiz umudu keselim 🤣bence bu işin siri dogyrmak isteyince bozuluyor dogmasinlar diyelim ters enerji verelim bide xjdjd
oykumens Asfur hayiiirr 🤣 taburcu oldum herşey normale dönünce kalmamin da bır anlamı kalmadı sabah taburcu oldum 😮💨
Asfur keyfimin-kahyasi-misin ben dedim kesin bu kadar güzel havada gelmediler kara kışta gelirler yine gelmediler mübarekler 😂😂
keyfimin-kahyasi-misin Eliffyamann 😂😂😂Sabah dedim bu sefer geliyo galiba djdj hala sancı kasılma çekiyorum ama Yok yok doktorada gitmek istemiyorum
Asfur keyfimin-kahyasi-misin gitme gitme az çok anlamışsındır doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu. Ama inşallah evde doğurmazsın daha var diyip bfkfnnggn
Busra2110 snurshn12 ben de 40+1 sediğin gibi sanki üşütmğşüm ya da adetmişim gibi ama çok az ve arada oluyor.
Asfur Busra2110 bu dediğin kasılmaymış. Ben kasılmayı kramp gibi bir şey sanıyordum değilmiş. Hazırlık yapıyor vücut doğuma. Tabi bende yaşıyorum arada ve doğuramadım 🤦🏻♀️
Busra2110 Asfur aynen bu arada benim dün geceden beri sancım başladı gibi tutunca iyi tutuyo ama sık değil akşam başlicam hint yağına da sabahtır yemizlik yapıyorum baklaım nolcak
Asfur Busra2110 @Eliffyamann elif başlamıştı dünden bugün hiç sesi çıkmadı kesin doğurdu bize söylemiyor @keyfimin-kahyasi-misin